• DOLAR 32.352
  • EURO 35.106
  • ALTIN 2317.635
  • ...
Konya Kutlu Doğum`a Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da 29 Nisan Pazar günü yapılacak olan Kutlu doğum etkinliği için hummalı bir çalışma başlatan Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüleri, kent merkezinde belli yerlere astıkları afişlerle halkı mevlit etkinliğine davet ediyor.
 
"Alemlere Rahmet Hz. Muhammed" adlı etkinlik için hazırlanan davetiyeler dağıtılmaya başlandı. Peygamber sevdalıları Konya Koordinatörü Nezir Tunç konuyla ilişkin olarak İlke Haber Ajansına Yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Peygamber efendimiz alemlere rahmet olarak gönderildi. Ahirette Peygamber efendimizin rahmet ve şefaatine layık olabilmek için efendimizin hayatını ve sünnetini en güzel şekilde anlayıp ve anlatmayı kendimize düstur edinmişiz. Kutlu doğum vesilesiyle `Alemlere Rahmet Hz. Muhammed`i (sav) anma ve anlama` konulu bir program düzenlemeye karar verdik."
 
Konya merkez ve ilçelerinde dağıtılmak üzere 30 bin CD dağıtıp, vatandaşları Pazar günkü etkinliğe davet ettiklerini ifade eden Tunç, Konya halkının Pazar günkü etkinlikte Hz. Muhammed`e (sav) olan sevgilerini göstereceklerini ifade etti. (M. Ata Doğu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir