• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Mahalleliye Özel Kutlu Doğum Programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KAYSERİ - Peygamber sevdalıları Platformuna üye Kayseri Umut Der, Kayseri`nin Eskişehirbağları mahallesinde Kutlu Doğum programı düzenledi. Programa yoğun ilgi görünce bir kısım peygamber aşığı, programı ayakta takip etmek zorunda kaldı. Kutlu Doğum programı Saat 20.00`de Ahmet Şen Hoca`nın okuduğu Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Akabinde Kayseri Umut Der Başkanı Mahmut Sami Göktaş selamlama konuşması yaptı. Kayseri`de ilk kez bir mahalleye özel kutlu doğum programının yapıldığını ifade eden Göktaş, halkın yoğun ilgi göstermesi kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Selamlama konuşmasının ardından program küçük kız çocuklarının okuduğu şiirler ve veda hutbesiyle devam etti.

Hemen ardından kürsüye çıkan Doğruhaber Gazetesi yazarlarından Said Şahin Hoca, İslam kardeşliğine ve Hz. Muhammed(s.a.v)` in gelmesiyle bütün insanların eşit, zengin ve fakir ayırt etmeden tüm insanların kardeş sayılmasına vurgu yaptı.

Programda Grup İhya`nın birbirinden güzel ilahileri katılımcıları coşturdu. Son olarak program Boydak Camii İmamı Mikail Hocanın duaları ile sona erdi.

Programdan memnun şekilde ayrılan vatandaşlar görüşlerini şöyle dile getirdi; "Allah, bu programı düzenleyenlerden ve emeği geçenlerden razı olsun. Biz daha evvel başka kutlu doğum programlarına da gittik, ama bu platformun düzenlediği program daha etkileyici oldu. Özellikle herkesi tek tek bu güzel programa davet etmeniz bizi çok duygulandırdı."

Ayrıca Kayseri`de asıl kutlu doğum programı 28 Nisan Cumartesi günü saat 13.30`da Kayseri Mimar Sinan Parkında yapılacak. (Ferhat Suiçer/Bilal Çevik - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir