• DOLAR 32.181
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2446.259
  • ...
Güvenlik soruşturması yine mağdur etti! KİRLİ HAFIZA CAN YAKIYOR
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ENES DURMAZ / DOĞRUHABER

15 Temmuz FETÖ darbesi bu ülkeye unutulmayacak ve izleri silinemeyecek yaralar bıraktı. Gerek darbe sürecinde yaşananlar ve gerekse de devlette oluşturulan FETÖ hafızasının sürdürülmesi ülkeyi daha da karışık, içinden çıkılmaz durumların eşiğine getirdi. Özellikle devlette FETÖ'nün bir daha yerleşmemesi üzerine çıkarılan güvenlik soruşturması da yine FETÖ'nün oluşturduğu hafıza üzerinden sürdürüldüğünden yeni mağduriyetlere neden oluyor. Özellikle son dönemlerde taşerondan kadroya geçişler her ne kadar işçileri memnun etse de güvenlik soruşturmaları işin tuzu biberi oldu. Yaşanan mağduriyetlerin vebalinin ağır olacağını düşünen kamuoyu bu mağduriyetlerin bir an evvel sonlanması gerektiğini düşüyor.

15 YIL ÖNCE ÖLDÜRÜLEN EŞİNİN GEÇMİŞİ BAHANE GÖSTERİLDİ

Yüzlerce işçi kadro beklerken FETÖ hafızasına sahip devlet aklı tarafından yürütülen güvenlik soruşturmaları sebebiyle işinden oldu. Şerine Tekin de güvenlik soruşturmalarının mağdur ettiği yüzlerce belki de binlerce işçiden sadece biri. Tekin, yaklaşık 6 yıldır çalıştığı belediyedeki taşeron işinden kadroya geçişi beklerken işinden oldu. Gerekçe olarak ise 15 yıl önce cami çıkışında katledilen eşinin geçmişte Hizbullah Cemaatiyle bağlantısının bulunması gösterildi.

6 YILDIR ÇALIŞTIĞI İŞİNDEN OLDU

Şerine Tekin`in oğlu Osman Tekin, yaşadıkları mağduriyeti gazetemize anlattı. Tekin, “Annem Şerine Tekin, yaklaşık beş buçuk altı yıldır Küçükçekmece Belediyesi`nin aşevinde çalışıyordu. Kadroya alımlar olduktan sonra yapılan güvenlik sokuşturması olumsuz neticelendi ve annem işinden oldu. Soruşturmanın olumsuz sonuçlanmasının sebebi de 15 yıl önce vefat eden babamın Hizbullah ile bağlantısının olması. Yani düşünün ki 15 yıl önce vefat eden babamın ölüm sebebi annemin çalıştığı işinden olmasına neden oluyor.” şeklinde konuştu. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir