• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
"İslam önderi Şeyh Said" etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, Şeyh Said Hazretlerinin idam edilişinin 92'nci yıl dönümü münasebetiyle bir anma programı düzenliyor. 2 Temmuz Pazar günü saat 14.00'de Alyans Düğün Salonunda düzenlenecek etkinliğe katılım çağrısında bulunuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, özelde Şeyh Said'i genelde ise tarihteki tüm İslam önderlerini anma etkinliği tertipleyeceklerini belirtti.

"Bir İslam Önderi Şeyh Said" temasıyla düzenlenen etkinliğe tüm Batman halkının davet edildiği açıklamada, "Adına meclis kurduğumuz, kanını ve canını İslam yolunda feda eden, son anına kadar zulme boyun eğmeyen, hakkın ve hakikatin kalesi kutlu davanın kutlu neferi bir İslam önderi Şeyh Said hazretlerinin ve tarihteki tüm İslam önderlerinin sesi olmak için böylesi bir etkinlik düzenliyoruz. Tarih bir milletin geleceğidir. Çünkü tarih, geçmiş insanlar için değil, gelecek nesiller için yazılmaktadır. Hamd olsun, önümüze şule olan âlim ve şehidlerimiz var. Hamd olsun, onları bizlere öncü edene ve hamd olsun, bizler de onları tanıma gayreti içerisindeyiz. Yarın saat 14.00'de Alyans Düğün Salonunda düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz." denildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir