• DOLAR 32.222
  • EURO 34.75
  • ALTIN 2452.92
  • ...
Mardin`de Kardeşlik turnuvası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mardin İl Gençlik Kolları tarafından “Kardeşlik” temasıyla futbol turnuvası düzenleniyor. Merkez Artuklu ilçesi Olimpik Halı Saha`da yapılan ve 12 takımın yarıştığı turnuva, çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor.

Turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Fidancı, amaçlarının gençler arasındaki kardeşliği pekiştirmek olduğuna vurgu yaptı.

Fidancı, “HÜDA PAR gençlik kolları olarak, Türkiye`de teşkilatımızın olduğu tüm illerimizde futbol turnuvası düzenliyoruz. Tabi bu turnuvalardaki sloganımız kardeşliktir. Mardin`de tüm ilçelerimiz arasında kardeşliğin pekişmesi açısından takımlarımızı bir araya getiriyoruz. HÜDA PAR Mardin İl Gençlik Kolları olarak da toplam 12 takımımızdan oluşan bir turnuva gerçekleştirdik. Bu turnuvaya tabi çeşitli ilçelerden kardeşlerimiz katılıyor. Hamdolsun verimli geçiyor. İnşallah Ramazan ayına yetişmeden turnuvalarımız neticelenecek bunun neticesinde turnuvada başarılı ilk 3 takımımıza ödül vereceğiz. Tabi turnuvadaki en büyük amacımızın kardeşlik olduğuna değindik. Gerçekten de ilçelerden gelen kardeşlerimiz il yönetimimize il gençlik kolları yönetimimize turnuvalar hakkında memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu tür turnuvaların her yıl düzenlenmesini talep ediyorlar. Bizler de İl Gençlik Kolları Teşkilatı olarak genel merkezimizle birlikte hareket ederek bu tür turnuvalarımızı devam ettireceğiz. İnşallah bu vesile ile amacımıza ulaşmış olacağız. Amacımız kardeşlerimiz arasındaki muhabbetin, tanışmanın ve kaynaşmanın olmasıdır.” dedi.

Turnuvaya ilçelerden katılan gençler de bu organizasyona ev sahipliği yapan HÜDA PAR İl Gençlik Kollarına teşekkür ederek, bu gibi faaliyetlerin kendileri açısından çok faydalı geçtiğini belirttiler.

Karşılaşmalara, HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman ve ilçe başkanları da izleyici olarak katıldı. (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir