• DOLAR 32.204
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2520.413
  • ...
UEFA Şampiyonlar Ligi finali nerede ve ne zaman oynanacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şampiyonlar Ligi’nde A Milli Takım’ın genç oyuncusu Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, Bayern Münih’i evinde 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Borussia Dortmund yarı finalde ise turun favorisi olarak görülen PSG’yi mağlup ederek rakibini Fransa’ya eli boş gönderdi. 2023-2024 sezonu Şampiyonlar Ligi finalinde bir ilk yaşanacak.
 
Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk yaşanacak: Arda Güler mi Salih Özcan mı?
 Arda Güler ve Dortmund’ta forma giyen Salih Özcan kupa için mücadele edecek.
Daha önceki yıllarda Yıldıray Baştürk, Hamit Altıntop, Nuri Şahin, Arda Turan ve son olarak Hakan Çalhanoğlu Şampiyonlar Ligi finallerinde mağlup olarak kupayı kazanamadı.
Şampiyonlar Ligi’nde final programı belli oldu.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi finali nerede ve ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması, son 16 turu, çeyrek final ve yarı finallerde rakiplerine üstünlük kuran Real Madrid ve Dortmund final oynamaya hak kazandı.

Devler Ligi’nin favorisi olarak gösterilen Manchester City ve Bayern Münih gibi takımları mağlup eden Real Madrid finale yükseldi.

Alman takımı Borussia Dortmund ise hayal gibi bir sezonu geride bıraktı. Bundesliga’da beklentilerin uzağında kalan Dortmund, Atletico Madrid ve PSG’yi mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi yarı final aşamasının tamamlanmasının ardından gözler final maçına çevrildi. Dortmund ve Real Madrid’in karşı karşıya geleceği Devler Ligi finali 1 Haziran’da Londra’da bulunan Wembley Stadı’nda oynanacak.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir