• DOLAR 32.235
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2461.068
  • ...
"Bir yıl boyunca Kutlu Doğum etkinliğini bekliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Hizmet-Der tarafından Batman'ın Beşiri (Qubîn) ilçesinde yoğun katılımla düzenlenen "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliğinin ardından Peygamber âşık duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Bu tür etkinliklerle insanların bir araya geldiğini belirten Beşirililer, bunun birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyerek, Hz. Muhammed`in hayatının örnek alınması gerektiğini ifade ettiler.

Düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliklerine yoğun katılımın olduğunu dile getiren Beşiri Hizmet-Der Başkanı Ahmet İptaş, "Bu mübarek günleri bize nasip eden Allah'a hamdolsun. Beşiri halkımız Kutlu Doğum cani gönülden iştirak etmeleri bizleri sevindiriyor. Resulullah (sav) aşkı halkımızın kalplerine yerleşiyor. Böyle etkinliklerde bir araya gelen kardeşlerime teşekkür ediyor. Elhamdülillah her sene Resulullah'ın (sav) bu Kutlu Doğumu etkinliğine yoğun katılım oluyor. Bu vesileyle katılım sağlayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun." dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformunun yaptığı hayırlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nasır Efrens, "Gerçekten bugüne kadar kutladığımız bu etkinlikler gayet güzel ve verimli geçiyor. Beşiri halkı bu yaptıklarımızdan memnundur. Her sene daha da güzelleşiyor bu etkinlikler. İnşallah sonraki zamanlarda da daha güzel olur." ifadelerini kullandı.

Kutlu Doğum etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hidayet Erdel, ise şunları söyledi: "Nisan ayı, çok heyecanlı bir aydır. Hz. Muhammed, (sav) alemlerin önderi bu ayda dünyaya gelmiştir. Bunun için bizler de çok heyecanlıyız. Bir yıl boyunca bu günü bekliyoruz. Çok heyecanlı bir o kadar da sevinçliyiz ve mutluyuz. Elhamdülillah Allah-u Teâlâ bizleri Hz. Muhammed'in (sav) yolundan ayırmasın. Bizleri ve çocuklarımızı Hz. Muhammed (sav) yolunda sabit bıraksın. Bu etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun. Allah-u Teâlâ bizleri hayırlarından mahrum etmesin."

Kutlu doğum etkinliğinin her sene yapılmasını isteyen Ayşe Ortaç, "Özellikle her yıl beklediğimiz etkinliği Peygamber Sevdalıları bu yıl da düzenledi. Allah Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Bizle rde bu etkinliğe çocuk, genç ve yaşlı demeden katıldık. Her yıl buradaki etkinlikle beraber çevre köylerin etkinliklerine de iştirak ediyoruz. Böylesi güzel etkinlikleri bizim için yapan Peygamber Sevdalılarından Allah razı olsun. Bu etkinlikte emeği geçen bütün Beşiri halka teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir