• DOLAR 32.308
  • EURO 34.878
  • ALTIN 2414.226
  • ...
Batman Kutlu Doğum Canlı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çağrı tv`den canlı izlemek için tıklayınız

Linklerden oluşan bir hatadan dolayı canlı yayın gerçekleştirilemiyor.

BATMAN - Peygamber Efendimizin veladeti sebebiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinlikleri tüm ülkede devam ediyor. Bu kutlamaların en coşkulusu Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yapılıyor. Batman`da bugün Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından gerçekleştirilecek olan kutlu Doğum programı erken saatlerde vatandaşlarda bayram havası oluşturdu.

 

 

Batman şehir merkezinden etkinlik alanına vatandaşlar fevc fevc akın ederken; daha etkinlik başlamasına iki saat kala vatandaşlar etkinlik alanına doldurmaya başladı. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, âmâsıyla etkinlik alanına akın eden vatandaşlar, bazen ilginç ve de güzel kareler oluşturdu. Kimi vatandaş at arabası kimisi traktör ve özel şahsi araçlarıyla, birçok kişi de yaya olarak etkinlik alanına akın ediyor.

 

Peygamber Sevdalıları Dönem Sözcüsü M. Ali Ortaç etkinlik başlamadan öncesi yaptığı açıklamada "Öncelikle Peygamber Efendimize salât ve selam olsun. Biz bu çalışmayı yaparken Allahın rızasını gözettik ve yardımını istedik. Peygamber Sevdalıları Çocuk İlahi Grubunun klipli CD`lerinden yüz binden fazlasını üye ve gönüllülerimiz aracılığıyla etkinlik davetiyeleri halkımızın evlerinde ve işyerlerinde ziyaret edip etkinliğe davet ettik. Ayrıca Radyolara ve televizyonlarda bu etkinlik ile ilgili program yapıp halkımızı bilgilendirdik. Şehrin dört bir yanına etkinlik afişlerini bilboardlara CNPE`lere esnaflarımızın camekânlarına astık. Bu coşkunun en büyük sebebi ise geçen senelerde gerçekleştirdiğimiz kutlamalardır. Şimdiden bu coşku nedeni ile katılımcılara teşekkür ederim. Bu arada tekrar hatırlatırız ki Batman`ın 16 ayrı noktasında ücretsiz servislerle vatandaşlarımızı etkinlik alanına getiriyoruz." dedi.

Masum Günaydın, M.Said Çelik- İLKHA

 


Bu haberler de ilginizi çekebilir