• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
Mazıdağlılar Kutlu Doğuma Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mazıdağı Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 17 Nisan pazar günü eski müftülük binası karşısında saat:13.00`da düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliği için hazırlıklar, tüm heyecanıyla devam ediyor.

 

"Mazıdağı Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri tarafından organizeli bir şekilde sürdürülen kutlu doğum etkinliği çalışmalarının büyük bir özveri ve gayretle devam edildiği belirtildi. Platform yetkilisi Tertip Komitesi Başkanı A.Kadir Şani, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programını organize ettiğimizden dolayı çok mutluyuz. Tüm Dünya`da yaşanan bu güzel atmosferi bizlerde burada Mazıdağı`nda yaşatmaya çalışacağız. Bu vesileyle önderimiz, rehberimiz, serverimiz olan Peygamber efendimizi tanıtarak, güzel ahlakını ve öğretilerini insanlara ulaştırmayı ve yaşanmasını sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Şani; onun gelişi ile tüm dünya karanlık ve zulümattan aydınlık ve huzura gark oldu."dedi.

 

Kutlu Doğum Etkinliği için yaptıkları çalışmaların da devam ettiğini belirten Şani, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu etkinlikteki tek gayemiz, Allah`ın rızasına nail olmaktır. Bundan dolayı ihlâslı bir ön hazırlık çalışması yapıyoruz. Etkinlik için 8 bin el ilanı ile 500 adet duvar ve araçlar için afiş hazırlayıp afişleri ilçenin değişik yerlerine astık. Ayrıca Mazıdağı başta olmak üzere tüm köylerinde de Kutlu Doğum`a özel hazırlanmış CD`lerden 5 bin adet dağıtmayı hedeflediklerini belirterek bütün peygamber sevdalılarını özellikle de Mazıdağı halkı ve çevre köylerini 17 Nisan Pazar gün ki mevlid-i şerif programlarına davet ettiklerini belirtti.

Hamza Dağ - İLKHA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir