• DOLAR 32.199
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2504.003
  • ...
Gaziantep Kutlu Doğum etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını, büyük bir heyecanla 10 Nisan Pazar gününü beklediklerini belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt, tüm Gaziantep halkını 10 Nisan Pazar günü saat 13.30`da İstasyon Meydanı`nda düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

“Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed” etkinliği için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, kentin en işlek noktalarına pankart ve afişler astıklarını belirten Bozkurt, “Peygamber Sevdalıları Platformu`nun çalışmaları sadece Kutlu Doğum etkinlikleri ile sınırlı değildir. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bizler yılın 12 ayını yani 365 gününü doldurmaya çalışıyoruz. Çünkü Peygamber Efendimizi ne kadar ansak ve anlasak azdır.” dedi.

İnsanlığın Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) şahsına ne kadar muhtaç olduğunu bu gün Ortadoğu coğrafyası başta olmak üzere bölgede ve dünya genelinde yaşanan şiddet olaylarının gösterdiğinin vurgulayan Bozkurt, “Onun için Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, birçok çalışması ile beraber final diyebileceğimiz Kutlu Doğum etkinliklerine de Allah (c.c) hamd olsun ki bizleri kavuşturmuş oldu.” ifadelerini kullandı.

"Şuana kadar düzenlemiş olduğumuz programlara ciddi bir teveccüh var"

2016 yılı Kutlu Doğum etkinliklerine Gaziantep'in ilçe ve köylerinde geçen hafta sonu itibariyle start verdiklerini belirten Bozkurt, şöyle devam etti:

"Allah (c.c) hamd olsun şuana kadar düzenlemiş olduğumuz tüm etkinliklere halkın programlara ciddi bir teveccühü vardı. Düzenlenen etkinliklerde ilk olması münasebetiyle farklı bir heyecan, duygu ve güzel bir sevinç vardı. İnsanlar duygularını anlatıyorlardı. Halkın memnuniyeti bizi memnun ediyor. Halkın, Kutlu Doğum etkinliklerine olan bu teveccühü bizleri sevindirdiği gibi çalışmalarımıza da renk katıyor.”

Etkinliği, 10 Nisan Pazar günü İstasyon meydanında saat 13.30`da yapacaklarını hatırlatan Bozkurt, "Artık İstasyon Meydanını halk Allah (c.c) hamd olsun Peygamberimizin Mevlidi ile anıyor. İstasyon Meydanı denilince halkımızın aklına Mevlid geliyor. Bu haftaki etkinliğimiz ile ilgili çalışmalarımız bir kısmı hala devam ediyor. Bir kısmını da tamamladık. Bununla ilgili tüm STK`ları ziyaret ediyoruz. Bu çalışmanın sadece Peygamber Sevdalıları Platformu`nun bir çalışması olmadığını tüm Peygamber Sevdalıları`nın çalışması olduğunu ve Peygamberin sadece bir kesimin değil, bütün ümmetin Peygamberi olduğunu bunun için hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde yapmamız gerektiğini konuşuyoruz. Onları da bu çalışmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etkinlik öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bozkurt, iş yerleri ile toplu taşıma araçlarına 10 bin afiş asıldığını, TV, radyo ve gazetelere reklam verildiğini, şehrin işlek noktalarına pankartlar astıklarını belirterek, "Bununla beraber 100 bin el ilanı, 10 bin cam afişi ve sokak brandaları hazırladık. Bu etkinliğe halkımızın katılımını sağlamak için büyük bir gayret ediyoruz. Yine bu sene Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Peygamber Efendimizin ahlakı ile alakalı hazırlamış olduğu kitaplardan 100 bin adet halkımıza dağıtıyoruz.  Bizim bundaki amacımız Peygamber Efendimizi sadece bir Mevlid gününde değil, o an ile beraber bir anları olsun ve Peygamberi yılın 365 günü ahlakından bir şeyler öğrenmeleridir. Tüm çabalarımızın tek amacı insanlarımızın Peygamberi bir ahlak ile ahlaklanmalarıdır.” şeklinde konuştu.

Tüm Gaziantep halkını  düzenleyecekleri etkinliğe davet eden Bozkurt son olarak, “Gaziantep halkını 10 Nisan Pazar günü saat 13.30`da İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyoruz. İnşallah inanıyoruz ki Antep halkı Pazar günü Peygamber sevgisini ispat ederek meydanı hınca hınç dolduracaktır.” diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 






















 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir