• DOLAR 32.431
  • EURO 34.61
  • ALTIN 2383.168
  • ...
Baklavacı kardeşlerden Kutlu Doğum kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te 9 yıldır kardeşleri ile birlikte baklava üretimi yapan Baklava Ustası Mehmet Karakuş, Hz. Muhammed’in Kutlu Doğumu münasebetiyle tüm şubelerinde baklavada yüzde 15 indirim yaparak ‘Kutlu Doğum Haftasına Özel’ kampanya başlattı.

Nisan ayının başlaması ile birlikte Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye’nin birçok noktasında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum etkinlikleri büyük bir heyecan ve coşku ile başlarken, kimi esnafında bu manevi atmosfere katkı amacıyla Kutlu Doğum haftası münasebetiyle kampanyalar başlatarak bu sevince ortak oluyor.

Gaziantep’te baklava üretimi yapan Baklava Ustası Mehmet Karakuş, Hz. Muhammed’in Kutlu Doğum münasebetiyle kentteki tüm şubelerinde ‘Kutlu Doğum Haftasına Özel’ baklavada yüzde 15 indirim yaptığını söyledi.

"Kutlu veladeti gündem yapmak için böyle bir kampanya başlattık"

Hz Muhammed'in Kutlu Doğum'unu gündem yapmak ve Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye’nin birçok noktasında on binlerin katılımıyla düzenlenen etkinliklerden etkilendiği için böyle bir kampanya başlattığını belirten Karakuş, “Hıristiyanların Müslümanlara empoze ettikleri yılbaşı, sevgililer günü, anneler ve babalar günü gibi birçok günü çıkartmışlar. Bu günlerle de gündem yapıyorlar. Müslüman halkımızda maalesef bu günlere aldanarak onların reklamlarını yapıyorlar. Bizlerde Müslümanlar olarak ‘Alemlere rahmet’ olarak gönderilen Peygamberimizin Kutlu veladetini gündem yapmak için ve O’nu gündemde tutmak için böyle bir kampanya başlattık.”dedi.

"Kampanyamız yüzde 15 indirimlidir"

Kutlu Doğum haftasından dolayı baklavada indirim yaptığını belirten Karakuş, halkın bu kampanyaya karşı çok olumlu tepkiler verdiğini, bu tür kampanyaları bütün esnafa tavsiye ettiğini ifade eden Karakuş, “İnşallah bütün esnaf kardeşlerimizden de destek bekliyoruz. Diğer esnaf kardeşlerimizin de bu ayda Peygamberimizin Kutlu veladetini gündem yapmaya davet ediyoruz. Bu kampanyayı Kutlu Doğum haftası münasebetiyle başlattık. Kampanyamız yüzde 15 indirimlidir. Bu kutlu ve mübarek haftada bütün halkımızın ağızları tatlanasın diye böyle bir kampanya başlattık.” şeklinde konuştu.

"Peygamber Sevdalıları Platformu vesilesiyle böyle bir kampanya başlattık"

Peygamber Sevdalıları Platformu vesilesiyle böyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen Karakuş, “Öncelikle Peygamber Sevdalıları Platformu’na teşekkür ediyoruz. Peygamber Sevdalıları Platformu vesilesiyle böyle bir kampanya başlattık. Müşterilerimizde bu güzel kampanyadan gayet memnun olduklarını dile getiriyorlar. Müşteriler alışık olmadıkları bir kampanyayı gördüklerinde hem çok şaşırıyorlar, hem de çok seviniyorlar. Çünkü hep bizimle alakası olmayan günlerle ilgili kampanyalar gördüklerini ve ilk defa böyle bir kampanya ile karşılaştıklarını ve kampanyayı olumlu bulduklarını söylüyorlar.” şeklinde konuştu.

Müşterilerinin kampanyayı çok olumlu karşıladığını belirten Karakuş, “Kampanyamız bu gün başladı. Müşterilerimiz çok olumlu karşıladı. Güzel bir kampanya olduğunu ve diğer esnaflardan da bu tür kampanyalar beklediğini söylüyorlar.”dedi.

Hafta sonu İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine başlatmış oldukları kampanya ile destek verdiklerini belirten Hayri Karakuş ise “ ‘Alemlere rahmet’ olan Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu münasebetiyle böyle bir kampanya başlatmak istedik. Halkımıza bu haftada güzel bir ikramda bulunmak istedik. Şu güzel havayı ve şu manevi atmosferi teneffüs etmek için böyle bir kampanya başlattık. Allah (c.c) razı olsun Peygamber Sevdalıları Platformu da bu hafta Gaziantep’te bir Kutlu Doğum etkinliği düzenliyor. Bu vesileyle bizde halkımızın Peygamber Efendimizin aşkına ve muhabbetine ulaşmaları için bu kampanyayı başlattık.” ifadeleri kullandı.

Kampanyayı çok güzel buldum

Böyle bir kampanya ile defa karşılaştığını belirten müşteri Yusuf Uçar da, “Bu kampanyayı çok güzel buldum. Şimdiye kadar hep gördüğümüz kampanyalar yılbaşı ve diğer günlerdir. Kendi örf ve âdetimiz olmayan kampanyaları gördük. Şu anda Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum haftası, çok güzel duygular içerisindeyim. Sırf bu kampanyayı gördüğüm için geldim.” diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir