• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın ülkenin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve doğu, diğer yerlerde güney ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla güney kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 16/21

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, puslu 12/25

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 16/26

Adana: Parçalı ve az bulutlu 17/32

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 10/28

Batman: Az bulutlu ve açık 9/29

Van: Az bulutlu ve açık 4/18 (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir