• DOLAR 32.564
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2433.33
  • ...
Adana`da öğrenciler yararına kermes açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Ülfet Der, fakir öğrenciler yararına bir hafta süreli kermes açtı. Çakmak Caddesi`nde kurulan kermeste dernek üye ve müdavimleri görev alırken, bayanlar tarafından hazırlanan yemek ve tatlı çeşitleri satışa sunulmaya başlandı.

Bir hafta sürmesi planlanan kermesin ilk gününde yoğun ilgi gördüğünü belirten Ülfet Der yetkilisi Ramazan Bulut, “Bu sabah itibarıyla start verdiğimiz kermesimizi, fakir öğrenciler yararına düzenliyoruz. Öğrencilerimizin eğitimine katkı sunacak kermesimizde yiyecek ve tatlı reyonlarımız var. Dernek üye ve müdavimlerimizin gönüllü olarak görev aldığı kermesimizde, bayan gönüllülerimizin hazırladığı bir birinden lezzetli ev yemekleri ve tatlılar oldukça ilgi görüyor.” dedi.

Eğitim gören öğrencilere katkı sunmak isteyenleri kermeslerine davet eden Bulut, kermesin 24 Ekim Cumartesi gününe kadar açık olacağını söyledi.

Kermesin açılışına katılan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz da öğrenciler yararına yapılan bu tür faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini belirterek,  Ülfet Der`in Adana`da, eğitim alanında yaptığı çalışmaları beğendiklerini, bu tür STK`ların imanlı ve eğitimli gençlerin yetişmesinde önemli rol oynadığını ifade etti.

Daha sonra HÜDA PAR`lılarla kermesten alışveriş yapan Yavuz, Ülfet Der yetkilileri ile de bir süre sohbet etti. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir