• DOLAR 32.256
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2409.915
  • ...
Ne Skandal
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hüseyin Kaya / Doğruhaber
 
Kimileri skandalların üstünü ustaca örterken, kimileri de pişkince yaptığını savunuyor.
Mesela İzmir belediyesi ile ilgili iddialar…

Televizyon sunucusu Büyükşehir Belediye başkanına neden 4 milyonla sonuçlanmış bir ihalenin iptal edilip aynı firmaya 600 bin liraya verildiğini soruyor, başkan, pişkince belediyenin ve İzmirlinin menfaati için bu yola gittiğini söylüyor.
Adalet bakanlığında skandallar birbirini takip ediyor.

Çarşaflı olduğu için görüşe alınmayanlar ile ilgili hiçbir inceleme yapılmıyor.
Cezaevi aracında nakil sırasında yanarak ölenler ile ilgili bir gelişme söz konusu oldu mu?
Ya cezaevlerinde ölümler…

Bakın Doğruhaberin internet sitesinden bir haber:
“İki gündür kan kusmaktayım. Tam iki lavabo dolusu kan kusmuşumdur. Hastaneye götürülmem için 1.5 saat beklememi söylediler. Eğer bu 1.5 saat içinde ölmezsem bana kan verilsin, ilgilenilsin. Saygılarımla arz ederim.” Adam yaralamaktan Ümraniye Cezaevi’nde olan 74 yaşındaki Avni Karabulut, savcıya bu dilekçeyi yazdıktan sonra öldü. Karabulut, akciğer kanseriydi.

Bu işlerle ilgilenen bakanlığın adı Adalet Bakanlığı… Esas skandal bu olmalı aslında. Ya bakanlık adını değiştirsin ya da bu konulara ciddi bir neşter atsın.

2000’de yapılan ‘Hayata Dönüş Operasyonu’nun Bayrampaşa Cezaevi’ne yönelik yapılan operasyonlarla ilgili olarak da bir skandal ortaya çıktı.

12 mahkumun öldüğü, 77 mahkumun yaralandığı olaylarda, mahkumların birbirlerine ateş ederek, birbirlerini yakarak öldürdüklerini öne süren ve mahkumların yargılanmasına neden olan olay yeri tutanağının sahte olduğu ortaya çıkmış.
İki sicil numarasının o sırada başka illerde görev yapanlara ait olduğu diğer üç sicil numarasının muvazzaf ya da emekli hiçbir subay ya da astsubaya ait olmadığı ortaya çıkmış.

Olayda subay yok,
Mahkumlar birbirlerini vurmuş,
Sicil numaraları sahte,
İsimler sahte,
Büyük ihtimalle bu hayata dönüş adı verilen operasyon da sahtedir. Birileri devlete çatmak için bahane aramaktadır. Ölen mölen de yoktur. Kapatın artık meseleyi! Devlet kurumlarını meşgul etmeye utanmıyor musunuz?
Skandalmış…
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir