• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Avrupa Yetim Der Cizre`de 30 yetimi giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa Yetim Der kurulduğu günden beri Dünyanın 53 ülkesinde özellikle yetimlere ve yoksullara yönelik yaptığı aralıksız aynî ve nakdî yardımlarla yetim ve yoksulların umudu olmaya devam ediyor. Bu hayırlı faaliyetleri çerçevesinde Almanya`da ikamet etmekte olan Kemal Harici adlı hayırseverin  ağışlarıyla Şırnak`ın Cizre ilçesinde 30 yetime bayramlık elbise yardımında bulundu.

Avrupa Yetim Der`in Cizre Gönüllüsü Yusuf Özalp yaptığı açıklamada dernek yetkililerine ve bağışta bulunan hayırsevere teşekkür ederek şunlar söyledi:

 “Avrupa Yetim Der`in bugünkü durağı Cizre, Avrupa Yetim Der olarak bugün Şırnak`ın Cizre ilçesindeyiz. Şu anda yetim kardeşlerimizle yetim sahibi bir evde bulunmaktayız. Almanya`da ikamet etmekte olan Konya Cihanbeyli bir hayırsever kardeşimiz olan Kemal Harici`nin destekleriyle Cizre`de 30 yetim çocuğu giydirdik. Bu Mübarek Ramazan ayında ve Kadir gecesine denk gelen bu hayırlı gecenin arifesinde hayırsever kardeşimizin Rabbim hayırlarını kabul buyursun. Diğer hayırseverlerin de Rabbim hayırlarını kabul buyursun. Allah kendilerinden razı olsun. Şuanda Yetim kardeşlerimizle beraberiz, inanın çok mutlular çok sevinçliler her biri kendi beğenilerine göre elbise aldılar. Allah razı olsun. Kemal bey bu yetimleri sevindirdi, Rabbim onu da sevindirsin.” dedi.

Özalp, bayramlık elbiselerini alan yetim çocuklardan tek tek Kemal Harici kardeşimiz için özel dua talebinde bulunduklarını söyledi.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri