• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Rüyada yağmur yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyada yağmur yağdığını görmek neye işarettir? Dini rüya tabirleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bazen bilinçaltımızdan dolayı bazen de sebepsiz yere rüya görebiliyoruz. Gördüğü rüyaları merak edenler ya da bir işaret arayanlar genellikle dini rüya tabirlerini araştırıyor. Peki Rüyada yağmur yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyada yağmur yağdığını görmek neye işarettir? Dini rüya tabirleri..

Rüyada yağmur yağdığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada yağmur, eğer zarar meydana gelmemişse, hayra ve rızka delâlet eder.

İbn-i Sîrîn hazretleri demiştir ki: Rüyada yağmur suyu ile yıkandığını görmek, korkudan emin olmaya; yağmur tanelerinden ses geldiğini görmek, izzete, ulvi mertebeye ve insanlar arasında meşhur olmaya delalet eder.

Yağmur görmek, hayır, bereket, rızık, nimet ve rahmet ile de tabir edilir. Çünkü yağmur, Allah'ın rahmetidir. Bir kimsenin rüyada yağmurun çok acele kendisine ulaştığını görmesi, sıkıntısız, güzel ve geniş bir rızka delalet eder... Rüyada yağmurun sadece kendi evine yağdığını görmek, menfaate, hayra, rızka, iyiliğe ve rahmete işarettir.

Rüyada çiftçilerin yağmur görmesi, müjdeye, mahsulünün bolluğuna ve rızkının genişliğine delâlet der.

Rüyada gökten bal, süt, yağ veya zeytinyağı yağdığını görmek, bütün insanlar için hayra alamettir.

Bazı kere de rüyada yağmur görmek, çekirge, dolu ve şiddetli rüzgar gibi gelecek afetlere ve musibetlere delâlet eder. Yine yağmur görmek, bazı hallerde fitnelere ve dökülecek kanlara delâlet eder.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir