• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
Aksaray AGD'den yardıma muhtaç ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Gençlik Derneği, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa sürdürdüğü bu çalışmayla her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında yardıma muhtaç aileleri sevindirdi. 

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şube Başkanı Sait Çelebi yaptığı açıklamada: “Ramazan ayı nedeniyle yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu bereket ayında Cansuyu Derneğimizle ortaklaşa yürüttüğümüz gıda ağırlıklı yardım çalışmamız devam ediyor.  İnce eleyip sık dokuyarak ulaşabildiğimiz yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için Cansuyu Derneğinin hazırladığı yaklaşık 25 kg olan Ramazan paketlerimizi sahiplerine ulaştırmaktayız.” dedi

Çelebi açıklamasının devamında;  “Üzülerek belirtmeliyiz ki  İslam coğrafyası ve yeryüzündeki tüm Müslümanlar Ramazan’a kavuşurken, yeryüzünde oluk oluk kanın aktığı, gözyaşlarının dinmediği ve masum insanların yitirildiği olaylar devam etmektedir.Bu Ramazan ayında Müslümanlar olarak İslam Birliğinin tesisi ve bu mücadelenin insanlara ulaştırılabilmesi için daha çok gayret göstermek zorundayız. Bu vesileyle Ramazan’ın hepimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm mazlumların uyanışına vesile olmasını dilerim.” şeklinde konuştu. (Ömer Yıldırım-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir