• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
Kur`an-ı Güzel Okuma Yarışması 26 Kasım`a Ertelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Kur`an Nesli Platformunun 13 Kasım Pazar Günü Yapmayı Düşündüğü Kur`an-ı Kerimi Güzel Okuma Final Yarışmasını 26 Kasım Cumartesi gününe erteledi. Platform Başkanı M. Ali Altun yaptığı açıklamada, platforma destek veren dernekler arası Kur`an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasının son aşaması olan final, Kur`an İlimleri ve Meal Yarışması`nın yoğun hazırlıkları nedeniyle 26 Kasım Cumartesi gününe ertelediklerini belirtti.

Altun açıklamasına şöyle devam etti: "Hatırlanacağı üzere yarışmanın birinci aşaması dernekler düzeyinde ikinci aşaması iller düzeyinde yapılmıştır. İkinci aşamayı başarıyla bitiren il birincileri finalde yarışacaklardır. İlk 3`e giren yarışmacılar umreye gönderilecektir"

Finalde yarışacak yarışmacıların 26 Kasım Cumartesi günü saat 10.00`da başlayacak olan yarışmaya Batman Bilge Eğitim Derneğinde hazır bulunmaları gerektiğinin altını çizen Altun, finalde illerini temsil edecek yarışmacıların 26 Kasım`a kadar ki zaman içerisinde kendilerini daha güzel yetiştirip finale hazırlanmaları açısından bir fırsat olarak görmeleri gerektiğini kaydetti.

Veysi Demir - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir