• DOLAR 32.52
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2437.401
  • ...
Bursa Kutlu Doğum programı için son istişare toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı Kutlu Doğum etkinlikleriyle ismi özdeşleşen Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Bursa Koordinatörlüğü, 19 Nisan`da yapılacak Kutlu Doğum programı için görevlilerle son istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Ördekli Kültür Merkezi`nde gerçekleşen istişare toplantısına, Bursa`da yapılacak Kutlu Doğum programında görev alacak  kişiler katıldı.

Görevlilerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda sunum yapan Eğitimci Abidin Gökhan, 2 ay önce başlanan Kutlu Doğum hazırlıklarında çalışan herkese teşekkür etti.

Bursa`nın en çetin soğuğunda bile durmadan büyük bir fedakârlıkla çalışan tüm görevlilere yaptıkları ve yapacakları her türlü fedakarlık için ‘Allah razı olsun` diyen Gökhan, sunumunu yaptıktan sonra sözü İlahiyatçı Molla Mahmut Aytekin`e bıraktı.

Kutlu Doğum`da görev alacak kişilere Peygamber Efendimiz`in (sav) hayatından kesitler sunarak hatırlatmalarda bulunan Aytekin, “Nihayetinde Peygamber (sav) hepimizin Peygamberi hepimizin baş tacı ve hepimizin gözünün nurudur. Birimizin yaptığı çalışma elbette diğerlerinin de hayır kazanmalarına vesile olduğundan, bu şirket-i maneviyede en fazla düzeyde sevap alabilmeyi Allah hepimize nasip etsin inşallah.” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa sözcüsü Zeki Aras ise görevlilerin, gerek programdan önce hediye CD dağıtımlarında gerekse Program esnasında dikkat etmeleri gereken hususları anlattı.

Programda, Platform görevlilerinden, saha görevlilerine, kayıp çocuk görevlilerinden, giriş noktalarında görevli olacak görevlilere kadar, dikkat etmeleri gereken hususları maddeler halinde anlatan Aras, yapılan çalışmaların tamamının Allah rızası için yapılması gerektiğini bu konuda tüm görevlilerin ihlas ve samimiyetle görev bilinci içinde olması gerektiğini hatırlattı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı soru cevap bölümünün ardından son buldu. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir