• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Adıyaman`da Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman`da geleneksel olarak düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde bu yıl da Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman Koordinatörlüğü önemli bir etkinliği halkla buluşturuyor.

Vahdet-Der Genel Başkanı ve Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman İl Koordinatörü Bilal Demir, 5 Nisan Pazar günü saat 13.00`te Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan miting alanında yapacakları etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu.

Her yıl Kutlu Doğum etkinliği düzenlediklerini belirten Demir, “Bu yıl 5`incisini gerçekleştirmekteyiz. Bu etkinliğimiz öncesinde Türkiye genelinde siyer sınavı düzenlemiştik. Ayrıca Kutlu Doğum etkinliği öncesinde her eve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bir kitap ve bir ilahi CD`si hediye ettik. Bu ilahilerin tamamı Peygamber Efendimizin hayatını ve sevgisini konu almaktadır. Bu çalışmamızla geniş kitlelere ulaşmayı hedef edinmekteyiz.” dedi.

Yapmış oldukları çalışmalarının asıl amacının, toplumun içerisindeki ahlaki çöküntüden tek çıkış yolunun Peygamber Efendimizi tanımaktan geçtiğini halka hatırlatmak olduğunu belirtti.

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 5 Nisan Pazar günü saat 13.00`te etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Demir, şöyle devam etti: “Etkinliğimizde Kur`an-ı Kerim tilavet edileceği gibi mevlid-i şerif okunacak, ilahiler ve ezgiler söylenecek, Peygamber Efendimizi anlatan konuşmalar yer alacaktır.”  

Etkinliklerine tüm halkı davet ettiklerini belirten Demir, “Yaşlı genç demeden herkesin etkinliğimizde yer alması bizleri onurlandıracaktır” şeklinde konuştu.  (Yakup SÖĞÜT – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir