• DOLAR 32.218
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2455.075
  • ...
"Batman'da kardeşliğin ve sevginin dili baki olacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık, beraberindeki heyet ile birlikte Batman Valisi Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarete; Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Konya Milletvekili Mustafa Akış, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Doç. Dr. Hüseyin Tutar da katıldı.

‘Yeni Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları’ toplantısının ikincisini Batman’da yapmak üzere geldiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, “Sivil toplum kuruluşlarımızla konuşan Türkiye’yi yerinde beraberce dinlemek istedik. Bölgemizin çok hassas yerlerinden biri olan Batman’dayız.”dedi. Çalık, “İnşallah Batmanımızda çözüm sürecinin, kardeşliğin, barışın ve sevginin dili baki olacak.”ifadelerini kullandı.

Vali Çelik ise, “Maalesef geçtiğimiz günlerde ülkenin her yerinde kabullenmeyecek ve istenmeyecek olaylar meydana geldi. Ama çok şükür ki o dönemleri atlattık. İlimizdeki vatandaşlarında huzur ve güven ortamının ne kadar önemli olduğunu bu vesileyle yeni baştan anlamış oldular ve güven ve huzura sıkı bir şekilde sarılma gayreti gösterdiler. Bunun böyle devam edeceğine son derece inanıyorum. Neticede elbette ki biz devlet olarak bu güveni sağlamakla birinci derecede mükellefiz.”dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir