• DOLAR 32.239
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2451.184
  • ...
Batman'da yeni doğanlara "Sevgi Bohçası" seti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Türk Kızılayı Batman Şubesi, hastanelerde yardıma muhtaç olan ailelerin yeni doğan bebeklerine “Sevgi Bohçası” seti vererek, bebeklerin ihtiyaçlarını karşıladı.  

Kızılay Batman Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ettiklerini söyleyen Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, “Kadın kollarımızla beraber yürüttüğümüz proje doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yeni doğan bebeklerine sevgi bohçası seti armağan ederek bebeklerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp ailelerine bir nebzede olsa destek olmaya çalıştık.” dedi.

Tezdiğ açıklamasının devamında, “Yaklaşık 1,5 yıl önce başladığımız bu projenin amacı sosyal yardım, bebek ve anne bakımına yönelik ihtiyaçların karşılanması amaçlandı. Bohçanın içinde bize gönderilen veya yeni alınan yeni doğan bebek için gerekli olan eşyalar var. Bu bohçalar kesinlikle ihtiyacı olan kişilere ulaşıyor. Hastanelerde görevli hemşireler durumu kötü olan vatandaşlarla ilgili hemen bize ulaşıyor bizde eşyaları temin ediyoruz. Düşünün ki yeni doğmuş bebeğini imkan olmadığı için sadece bir çarşafa sarıp götüren aileler var. Biz paketleri bu ailelere ulaştırıyoruz.” dedi.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir