• DOLAR 32.382
  • EURO 35.666
  • ALTIN 2324.566
  • ...
Bakan Çelik Gazze şehitleri için gıyabi cenaze namazı kıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa Ulu Camide kıldığı Cuma Namazı sonrası Gazze’de şehit olan Müslümanlar için kılınan gıyabi cenaze namazına katılarak dua etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Cuma namazını Bursa Ulu camide kıldı.

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Gazze’de ki Müslümanlar için dualar edildi.

Duayı yapmadan önce kısa bir konuşma yapan Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, katil İsrail’in Ramazan ayında ve Ramazan Bayramında bile Müslümanlar üzerinde bomba yağdırdığına dikkat çekti. Zalim Siyonist İsrail’in 2 gün süren ateşkesin ardından yine Gazze üzerine bomba yağdırdığını belirten Ay, Bursa’nın Gazze’ye yaptığı maddi ve manevi yardımların çok büyük olduğunu ifade etti.

Cenazelerinin bırakıldığı teneşir taşına serilen Filistin bayrağı önünde kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Siyonist İsrail’in kahrolması ve mazlum Gazze halkının kurtuluşu için yapılan dualarla program sona erdi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir