• DOLAR 32.291
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2456.209
  • ...
Beşiri Kızılayından Kutlu Doğum mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kızılay Beşiri Şube Başkanı Aslan Gönenç yazılı basın açıklaması yaparak, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Gönenç, Peygamber efendimiz (sav)’in insanların yoldan çıktığı iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde alemlere rahmet olarak gönderildiğini belirtti. 

Mesajın devamında Gönenç, Peygamberimizin bütün insanlara kucak açan bir barış, sevgi, kardeşlik taşıyıcısı olduğunu ve doğruluk, dürüstlük güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla gösterdiğini ifade etti.

Gönenç,  şunları paylaştı: “Peygamber efendimizin hayatının örnek kişiliğinin düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı vatandaşlarımızın her yıl bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum ayını sevgili Peygamberimize olan saygımızın pekiştirileceği bu anlayış ve inançla birbirimize olan kardeşlik duyguları ile güç kazanılacağı günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, tüm İslam alemine kutlu doğum gününü Peygamberimizi daha iyi tanımamıza birlik ve beraberliğimize huzur barış kardeşlik ortamına katkıda bulunmasına vesile olması temennisiyle.” (Kenan Önder-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir