• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Anadolu`nun batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla, öğle saatlerinde Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

Hava sıcaklıklarının Kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara`nın güneybatısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu`da kuvvetli olarak (30-60 km/s), İç Anadolu`nun güneyinde yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.  

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla, öğle saatlerinde Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir