• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
DEDAŞ yöneticileri, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - DEDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel başkanlığında bir gurup idareci, Diyarbakır merkezde bulunan 15 mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, DEDAŞ yetkilileri, muhtarlardan karşı karşıya kaldıkları sorunların çözümü ile ilgili destek talebinde bulundu.


Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. il binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Dicle EDAŞ Genel Müdürü Karagüzel, özelleştirme sonrası bir yandan yatırımlarını aksatmadan sürdürürken, diğer yandan mevcut sıkıntıların giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Yönetim olarak 'Sayaç Kampanyası' düzenlediklerini de hatırlatan Karagüzel, toplantıya katılan mahalle muhtarlarından vatandaşların mağdur olmamaları ve sayaç kampanyasından faydalanmalarının yanı sıra sayaç okuma konusunda arıza onarım ve bakım ekiplerine yardımcı olmalarını istedi.

Elektrik borçlarının faizlerinin silindiğini, geriye kalan ana borcun ise 2 ya da 3 taksit halinde ödenebileceğini söyleyen Karagüzel, 15 gün içerisinde arıza, borç sorgulama ve abonelik gibi konularda vatandaşlara bilgi verecek 444'lü bir çağrı merkezinin faaliyete geçirileceğini, burada 40 kişinin istihdam edileceğini söyledi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir