• DOLAR 32.287
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2451.63
  • ...
Ramazan mesajları: En güzel resimli Ramazan mesajları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayı insanları günahlarından arındıran, sevap kazandıran ve bol nimetlere kavuşturan aydır. Bu özel ve mübarek ayda Müslümanlar birbirlerinin Ramazan ayını tebrik etmek için güzel söz arayışına girdi... Sizler için en güzel resimli Ramazan mesajlarını derledik. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz Ramazan mesajları...

"Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu mübarek Ramazan ayının sizlere güzellikler getirmesini dilerim."

"Ramazan ayı, manevi yenilenme ve arınma zamanıdır. Allah'ın rahmeti ve bereketiyle dolu nice güzel günler sizinle olsun. Ramazanınız mübarek olsun."

"Ramazan ayı, manevi olarak kendimizi arındırdığımız, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı bir aydır. Dualarınızın kabul olduğu bir Ramazan geçirmeniz dileğiyle."

"Ramazan ayı, manevi yenilenme ve arınma zamanıdır. Allah'ın rahmeti ve bereketiyle dolu nice güzel günler sizinle olsun. Ramazanınız mübarek olsun."

"Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, duaların kabul olduğu bir zaman dilimidir. Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan'ını en içten dileklerimle kutlarım."

"Orucunuz kabul, ibadetleriniz makbul olsun. Ramazan ayınız mübarek olsun."

“Allah'tan korkunuz. Beş vakit namazınızı kılınız. Ramazan orucunuzu tutunuz. Mallarınızın zekâtını veriniz. Yöneticilerinize itaat ediniz! Böylece Rabbinizin cennetine girersiniz.” (Tirmizî, Cum'a 80)

“Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz.” (Tirmizi, Savm 82, (807)

“Oruç, cehennem ateşinden koruyan bir siperdir (kalkandır).”

"Gelişiyle memnun, gidişiyle mahzun edene sevgili deniyorsa eğer, Ramazan mümine sevgilidir. Hoşgeldin On Bir Ayın Sultanı. Bizi temizle, arındır, güzelleştir.."

"Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün.." Tahrim/8 Tevbelerin geri çevrilmedigi Rahmet ve Mağfiret yüklü Ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasini dilerim...

"Lokmamızı paylaşmak, kardeşçe yaşamak, maneviyatımızı güçlendirmek için bir fırsattır Ramazan ayı. Bu Ramazan ayı da iyilikte yarışacağımız bir ay olsun. Biz hizmetlerimizle kentimizde yaşayanları mutlu etmek için sahadayız yine. Hoşgeldin Ramazan"

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed (Sav) komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun, Ramazan'ın mübarek olsun.

Bu haberler de ilginizi çekebilir