• DOLAR 32.267
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2456.149
  • ...
HÜDA PAR Batman Sason ilçe ve belde adaylarını açıklıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Programda aralarında Batman'ın Sason ilçesi, Sason Yücebağ beldesi ve Beşiri ilçesi İkiköprü belde belediye başkan adaylarının da olduğu kalan tüm adayların açıklanacağı belirtildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'ın henüz açıklanmayan Sason ilçesi, Yücebağ beldesi ile Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü belde belediyesi başkan adaylarının bu akşam Ankara'da yapılacak aday tanıtım programında açıklanacağını belirtti.

Şahin, "Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, bu akşam Ankara Mamak Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde aralarında Batman’ın Sason ilçesi, Sason Yücebağ beldesi ve Beşiri ilçesi İkiköprü (İstasyon) belde belediye başkan adaylarını açıklayacak. Halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehirlerimizin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve halkın belediyesi anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız. Tüm halkımızı adaylarımıza ve partimize destek olmaya davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir