• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

On yıllardır büyük israil hayalleriyle yatıp kalkan Siyonist, Musevi lobiler şimdilerde mevcut rejimi ayakta tutma endişesine düşmüş durumdalar. Amerika ve önemli Avrupa ülkelerinde sermaye gruplarını, medya kartellerini, siyaseti yönlendirme gücünü ellerinde bulunduran bu lobiler, israilin geleceğiyle ilgili ciddi korku yaşıyorlar.

Bakmayın, Batılı ajansların güdümündeki iletişim araçlarının algılarına… Siyonist rejim çatırdıyor. 7 Ekim sadece İslam ümmeti için değil, dünya için, dünya halkları için bir milat oldu. Gazze’deki şanlı direniş, akıllara durgunluk veren kahramanlık, emperyalistlerin tüm plan ve projelerini altüst etti.

Soykırıma uğrayan mazlum Yahudi efsanesi çöküp gitti. Filistin topraklarının üzerinde kurulan rejimin ne kadar vahşi, acımasız, insanlık dışı, psikopat bir rejim olduğu, Siyonistlerin iğrenç katiller sürüsü oldukları artık tüm dünya tarafından biliniyor.

Batılıların onca çaba ve uğraşla, bin bir şeytani proje ve algıyla dünya halklarına benimsettikleri Amerika, Avrupa, Batı; uygarlığın, medeniyetin, insan hakları ve adaletin beşiğidir iddiasının kocaman bir yalan olduğu gerçeği Batılı halklar tarafından bile öğrenildi.

Özgürlük, adalet, insan hakları, hümanizm yalanlarıyla uyutulan Batılı halklar kandırılmış olmanın hayal kırıklığını yaşıyorlar. Başlarındaki rejimlerin bir avuç Yahudi’nin çıkarları için hizmet eden uşak rejimler oldukları, hiçbir insani ve ahlaki endişeye sahip olmadıkları gerçeğinin şaşkınlığını yaşıyorlar Batılı halklar.  

Batı yalnızlaşıyor. Siyonist çete yalnızlaşıyor. Halkların kin ve nefret denizi içinde boğulma korkusu yaşıyorlar.

Çirkin yüzlerinin ortaya çıkması, bunca güce ve silah üstünlüğüne rağmen direnişin aziz evlatlarıyla başa çıkamamaları onları daha da kudurtuyor, azgınlaştırıyor. Daha çok vahşete, daha çok katliama, daha çok soykırıma yöneliyorlar.

Başarısızlığın getirdiği korkular, güvenlik endişesi Siyonist çete yöneticileri arasında sürtüşmelerin, iç ihtilafların, karşılıklı suçlamaların başlamasına neden oldu. Yok olma korkusu yaşayan, ekonomisi çöken, iç barışı darmadağın olan Siyonistler savaşı diğer bölgelere yayarak Gazze’deki yenilgi ve zilletlerini örtbas etmeye, Amerika’yı bizzat savaşın içine çekerek bölgeyi ateşe vermeye çalışıyor.

Öyle görünüyor ki savaş yayılacak. Direniş cephesinin diğer güçleri de israil ve Amerika’nın vahşet ve barbarlığına, alçakça suikast ve saldırılarına daha fazla tahammül edemeyerek karşı saldırıları tırmandırıyorlar. 7 Ekim’den beri Gazze direnişinin yanında yer alıp Siyonistlerle kontrollü bir çatışma yürüten Hizbullah’ın topyekûn savaşa katılması an meselesi.

Direnişin Yemen cephesinde de sular giderek ısınıyor. Kızıldeniz’de Siyonistlere ait gemilere saldırıp Siyonist rejimin ekonomi ve ticaretine büyük zarar veren Ensarullah, Amerika’nın bizzat devreye girip mensuplarını şehit etmesinden sonra çok daha büyük bir savaş için hazır olduğunu ve asla geri çekilmeyeceğini ilan ediyor sık sık.

Amerika’nın Irak ve Suriye’deki askeri üslerine yönelik saldırıların arkasındaki güç olan Haşdi Şabi’nin karargahına yönelik füzeli saldırı ve İran’daki menfur intihar saldırıları direniş cephesiyle Amerika ve Siyonist rejimin arasındaki savaşın yayılabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Allah’ın izniyle direniş cephesi yepyeni katılımlarla büyüyecek, güçlenecek. İslam ümmetinin coğrafyalarından hiç beklenmedik aslanlar bu mukaddes savaşta yer almak için meydanlara çıkacak. Sünnisiyle Şiisiyle ümmetin cesur evlatları Siyonist rejimi yıkıp Kudüs’ü özgürleştirmek için cihat bayrağını dalgalandıracak.

Gazze’nin yürekleri iman ve ihlas dolu aslanları İslam ümmetinin kalbinde özgürlük ve adalet meşalesini yakmayı başardılar. İslam dünyasının dört bir tarafında ümmetin izzeti ve özgürlüğü için şehadete hazır milyonlar var artık. Bu savaş bir iman küfür savaşıdır. Ve her zaman olduğu gibi iman küfre galip gelecek inşallah.

HAMAS, İslami Cihat, Gazze, Siyonist düşman için pandoranın kutusunu açtılar. Bu kutunun içinde zalim düşman için yenilgi ve zilletten başka bir şey görünmüyor.