• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Gün geçmiyor ki halkının çoğu Müslüman olan ülkemizde İslamî giyim-kuşamından dolayı bir kişi hakarete, sözlü veya fiziksel şiddete maruz kalmasın. Çağlardan beri İslam ile yoğrulmuş, manevi değerlerle harcı karılmış bu toplumun dini değerlerini kabul etmeyen ve inkâr eden bu deve kuşu zihniyetliler, sonradan türedi ilginç mahlûklar kendilerini bu ülkenin sahibi bizleri de yetim evladı gibi görüyorlar.

Yeryüzünde emsali görülmemiş bir modelle asırlara dayanan tarihini inkâr edip tüm tarihini ve geçmişini son yüzyıla hapseden bir köksüz ve soysuz zihniyet daha yoktur bizdeki gibi. Geçmişteki ecdadına küfreden, tarihiyle kavgalı olan, geçmişi sadece yüzyıla dayanan bir kişiyi atası olarak gören bu sinek anlayışlılar sadece bizim ülkemizde mevcut.

Özgürlük naraları atıp kendilerinden başka kimseye hayat hakkı tanımayan bu terliksi hayvanlar, gelişmiş bir beyinleri olmadığı için tarih, inanç ve değerleri algılayamıyorlar. Her fırsatta kaos ve anarşi çıkarmak için ülkeyi ateşe veren bu dinoların çoğunun kökenini araştırın, yabancı olduklarını göreceksiniz. Kurulduğu günden bu güne Müslümanların kanını emerek semiren bu vampirler, işledikleri tüm cürümlere aynı kılıfı bulmada mahirler.

Adına Kemalizm denilen helvadan putu acıktıkça yiyor olsalar da boyuna Atatürkçü olmakla övünüp inançlı halka parmak sallıyorlar. İlk günden bu yana sallamaya alışmış bu zihniyet; birçok âlim ve mütedeyyin hatta başbakan sallandırmışlar bu ülkede. Bu Tazmanya canavarları hâlâ ormanda yaşadıklarının vehmine kapılarak parkta, yolda ve toplu taşıma araçlarında kendilerinden olmayanlara sallıyor küfür ve parmaklarını. Ama unuttukları bir şey var bu algı kısıtlılarının: Bu halk 20-30 yıl önceki halk değildir. 28 Şubatları bizlere yaşattığınız demleri, darbelerle darp ettiğiniz hayatların sahipleri düştükleri yerden çoktan kalktılar.

Türlü yalan, iftira ve karalamalarla kararttığınız dimağları aydınlatacak tv, radyo, gazete ve tüm yayın organlarıyla yaptığınız cürümleri ifşa edip gün yüzüne çıkaracak iman ve hamiyet sahipleri var elhamdülillah. O yüzden fazla heveslenmeyin deriz. Çünkü o hevesleriniz kirli kursaklarınızda kalır.

Yıllarca çevirdiğiniz iğrenç sinema ve filmlerle tesettür ve örtünmeyi cehaletin sembolü olarak ve sadece hizmetçilere ve köylülere hasmış gibi göstererek, açık saçıklığı da ilericilik ve medeniyetmiş gibi lanse ederek bir nesli zehirlediniz. Sevinciniz uzun sürmedi bu konuda zira doksanlı yılların dillere destan uyanışı ve şahlanışıyla İslamî şuur ve bilinç denizin dev dalgaları gibi silip süpürdü yoz zihniyetinizin artıklarını. Nene Hatunların torunları okulları, kampüsleri, camileri doldurdukça fitne kaynatıp parmaklarınızı ısırdınız kinden. Köprünün altından çok sular geçti. Anarşi ve işkence çağınız da öyle. Bu millet uyandı çünkü. Çok yakın bir zamanda tarihin karanlık sayfalarına hapsolmuş cürümleriniz ortaya çıkacaktır.

Ey salyalar akıtıp gece üstü açık yattığı için gördüğü rüyaları gerçek hayattan ayırt edemeyen sarhoş zihniyetliler açın gözünüzü bu millet Müslümandır! Gerçek tarihini okutmazsanız da dede ve ninesinden, hocasından öğrendikleri kadar bir şuur ve bilinç dahi onları uyandırmaya yetmiştir. Artık boş heveslerinizi bırakın! Biz varız. Tesettürümüzle, şalvarımızla, takkemizle bizi her alanda göreceksiniz, buna alışın! Size sözümüz olsun profesörlükten dekanlığa kadar o merdivenleri kapkara çarşafıyla çıkacak İslam’ın kadınlarını durduramayacaksınız! Sağınızda, solunuzda baktığınız her yerde olacağız peçemizle sarığımızla... Kampüslerde, kürsülerde, başarı madalya ve belgelerimize şahit oldunuz olmaya devam edeceksiniz. 28 Şubat sürecinde birincilik alan hemşirenin ağzını kapatıp konuşturmadınız, üniversiteli bayanın bebeğini düşürdünüz ve binlerce genç insanın geleceğini kararttınız. Bunun ahı fena çıkacak sizden. Biz geldik. Sizin hayal bile edemeyeceğiniz alanlarda; uzay programlarında, bilgisayar ve yazılımlarda, tıpta ve bilimin, ilmin en üst basamaklarında biz geliyoruz. Tesettüründen ve inancından zerre ödün vermeden gelen bu nesil gümbür gümbür geliyor, tahammül göstereceksiniz! Size tavsiyemiz çok öfkelenince elinizi ısırın. Belki bir nebze diner siniriniz. Aksi halde birileri tahammül etmeyebilir vampir ısırıklarınıza. Söker dişlerinizi uyarmadı demeyin. Sabretseniz de tepinseniz de biz geliyoruz. Kapkara bir sevdaya vurulmuş, zincirleri kırmış olarak biz geleceğiz. Biz bu ülkenin geleceğiyiz. Söyleyecek çok sözümüz gidilecek çok yolumuz yapacak çok işimiz var daha.

Yazarın Diğer Yazıları