• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Aksa Tufanı harekâtından sonra yaşadığı büyük hezimeti tonlarca bombaya sarılarak ve sivilleri katlederek atlatmaya çalışan siyonist barbar rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden mazlumlara Allah rahmet eylesin, hepsinin mekânı cennet olsun.

Allah’a hamd olsun, Kassam Tugayları başta olmak üzere direniş güçleri, işgalcilerin Gazze’ye yönelik saldırılarında bir adım bile geri adım atmadılar, metanet ve dirayetlerini ilk günden bugüne izzetli bir şekilde sürdürdüler. Allah onlara büyük zaferler nasip etsin.

Bugün direniş ekseni ümmetin yüz akı, mazlumların umudu olmuştur. Batılı devletlerin desteklerini arkasına alarak haydutça saldıran işgal rejimine karşı çok onurlu ve kahramanca bir duruş ve direniş ortaya koymuşlardır. Allah onların güç ve kuvvetlerini daim kılsın.

İşgal rejiminin saldırıları devam ederken, elhamdülillah direniş güçlerinin de mukavemetleri, karşı atakları devam ediyor. Tarihe kaydedilecek efsanevi direniş ve mücadeleleri, işgalci düşmana büyük zayiat ve kayıplar verdiriyor elhamdülillah.

7 Ekim’de başlayan savaşta en önemli görevlerden birini de kanaatimce Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde yerine getiriyor. Yaptığı çok manidar açıklamalarla, takdir toplayan yaklaşım ve duruşuyla dünya Müslümanlarının umudu ve onuru haline geldi gizemli komutan Ebu Ebeyde.

Her açıklama yapacak denildiğinde dost ve düşman herkes ne diyeceğini merakla bekliyor. Her açıklaması mesajlarla dolu oluyor. Söyledikleri; dünya Müslümanlarının yüreğine su serpiyor, düşman birliklerine ve ikiyüzlü sahtekâr destekçilerine korku salıyor.

Her açıklaması üzerine yüzlerce belki de binlerce sayfa yazı kaleme alınabilir. O ki işgalciye ve destekçilerine korku salan, dostlara ve yüreği Aksa için atan Müslümanlara da güven veren aziz bir komutan, kahraman bir mücahittir.

O, gizem dolu maskesiyle/puşisiyle, tüm sahtekârların maskesini düşüren izzetli bir neferdir. Allah ona ve arkadaşlarına uzun ömürler versin. Kutlu mücadeleleri zaferle taçlansın inşallah.

Bugünkü köşemizde işte o aziz komutanın 7 Ekim sürecinden sonra yaptığı açıklamalardan bir kısmını sizlerle paylaşacağız.

Siyonist işgalcilerin vahşi saldırılarıyla ilgili açıklama yapan Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde, İslam ve Arap liderlerinin sessizliklerini çok anlamlı bir şekilde eleştirerek İslam ülkelerine şu çağrıda bulunmuştu:

“Ordularınızı harekete geçirin, bizim için savaşın demiyoruz. Sizden sadece yardım araçlarını harekete geçirmenizi istiyoruz. Su ve ilaç yardımlarını topraklarımıza taşıyamayacak kadar mı çaresiz ve âcizsiniz?”

“Neden İslam ülkelerinden yardım istemekte ısrar etmiyorsunuz? diyorlar. Biz yardımı ancak Allah’tan isteriz, o da kimi layık görürse onu vesile kılar. Zulme sessiz kalan bilsin ki, Allah onu bu zafere layık görmemiştir.”

Ebu Ubeyde, “Netanyahu, eğer bir esiri bir aylık savaştan sonra serbest bırakmakla övünüyor ve kutluyorsa Gazze’deki kalan esirleri bu yöntemle kurtarması 20 yıl sürer.” şeklinde bir açıklama yaparak işgalcilerin şimdiye kadar bir esiri kurtarmakla övündüklerini imalı bir şekilde eleştirmişti.

“Mazlumların çığlıklarına karşı sağır olan İslam dünyasına sesleniyorum; CEHENNEM MELEKLERİ ZEBANİLER DE SAĞIR YARATILMIŞTIR, onlar da sizi işitmeyecek.”

“Siyonistlerin yenilmez, doğaüstü ordu yalanları bitti. Gazze Şeridi’ndeki yenilgi Netanyahu’nun siyasi geleceğini de bitirecek. Bu da işgalci oluşumun sonu için bir başlangıç olacak.”

“İstediğiniz kadar kalabalık gelin! Araçlarınızla ya da yayan hiç fark etmez. Karadan, denizden ya da havadan. Size ölümlerden ölüm beğendireceğiz. Pişmanlıktan kendinize lanetler okuyacaksınız. Karşılaşacağınız şey ancak şiddetli azabımız olacak.”

“Netanyahu ve askerlerine, savaşın sonunda diz çökeceklerini müjdeliyoruz.” Allah-u Ekber! Ne güzel bir müjde ey Ebu Ubeyde, Allah sana ve arkadaşlarına şanlı bir zafer nasip etsin. Allah’ın yardımı her daim sizlerle olsun, Allah sizleri daima korusun, sizlerin attığı her kurşunu isabet ettirsin.

Kutlu direnişiniz; siyonist katillerin sonunu getirsin. Allah’ın selamı, rahmeti, bereket ve mağfireti senin ve diğer kahraman arkadaşlarının üzerinize olsun ey ümmetin yüz akları.