• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Çünkü Siyonist terör yapılanması Peygamber katili lanetli atası gibi laftan anlamıyor, durmuyordu…

“Diyordu ki: eğer Medine’ye dönersek herhalde izzetli olan oradan zelil olanı çıkaracaktır! Hâlbuki izzet, Allah’ın, Resulünün ve müminlerindir lâkin Münafıklar (özellikle de Yahudiler) bilmez!” (Münafîkûn-8) 

Tam da bu yüzden Aksa Tufanı koptu!

Çünkü çocukları oynarken vurdu. Bağda bahçesinde çalışanları terörist diye yakalıyor, hapsediyor, müebbet cezalar veriyor; faili meçhullerle yok ediyordu.

1948’de bir işgalci olarak geldi. Durmadı, işgallerine devam etti!

İşgali bir kültür, bir politika haline getirdi.

Savunmasız sivilleri öldürmeyi, hanelere girip mahremiyeti çiğnemeyi gelenek yapmış.

Aksa Tufanı koptu!  Çünkü Terör Şebekesi, Selahattin’in Varislerinin mahallelerini yıktı; şehirlerini ellerinden aldı.

Filistinlinin her şeyini aldı. Kaybedecek bir şeyi kalmayan bir millet bıraktı. Hızını alamadı. Peygamber katili lanetli atalarının da ötesine geçmişti.

Çünkü söz bitmiş, savaş zamanıydı!

Biz buna cihad, o savaşçılara mücahid, cephenin ilerisindeki ve gerisindeki ruha da muvahhid deriz… ve “Mü’minler ancak kardeştir” deriz!

Aksa Tufanı koptu!

Çünkü koca bir ümmet susmuştu!

Kimisi, gölgesinden korkan, yirmi kişi olmadıkça bir kişiye dahi saldırmaya cesaret edemeyen Siyonist’in yenilmez olduğuna inanmıştı. Kimisi, haksız kazandığı dünyalığını elinde tutmanın derdine düşmüş; kimiyse İslam denen davadan, şeref ve izzetten istifa etmişti. Daha da beteri kimisi de Siyonistleri dost edinmişti..

İşte Aksa Tufanı bu zümrenin de başına koptu!

Tufan koptu! Çünkü dünya hiç adil değildi. Yaptıkları insani değildi, vicdani değildi, iz’anî değildi, İslami hiç değildi!

Aksa Tufanı kopacaktı!

Çünkü Kudüs ve Aksa Mektebi’nin acı, zindan, şehadet, gurbet, hasret, şeref ve izzet fakültelerinden mezun evlatları artık kabına sığmıyordu.

İlim, irfan, tecrübe, ferasetle yüklenmiş bu bilenmiş İbrahimi Balta’nın; silah ve sermayeyi ilah edinmiş Siyonist Terörün başına inmesinin zamanı gelmiş, geçiyordu!

Tabi ki çağdaş küfür ve şirk putunun başına inecek bu İbrahimî Baltanın bedeli ağır olacaktı. Olacaktır! Uhdud’un Ateş Çemberini kuracaklar! İbrahim’i, ibret-i âlem için kor ateşlere atacaklardır. Daha da acısı koskoca iki milyarlık Ümmet yine seyredecek.. ama ne çare!

“Cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değildir! Zalimler için yaşasın Cehennem!

Var mıydı başka çaresi izzet ve onuruyla durmanın? Var mı “Umut olarak bakılanların dahi zilleti seçtiği bir zamanda milyonları uyandırmanın; dünyada özgürlüğün, ahirette kurtuluşun bir başka yolu?

Aksa Tufanı koptu! İşte bu yüzden…

Tekmil AB devletlerinin izahlarına baktım. ABD zaten malum. İşte BM’nin 5+1’i, alayının ortak aklı: “İsrail'deki terör saldırıları haberiyle dehşete düşmüş(!?) Derinden sarsılmışlar.. Bu zor zamanda israil'le tam dayanışma içindeyiz… İsrail’i tüm imkanlarımızla destekliyoruz.."

Buyurun cenaze namazına! İmam Humeyni ne güzel demiş: “Her Müslüman bir kova su dökse israil’i sel götürür!”

Bu arada İran İslam Cumhuriyetinin; direnişi desteklediğini, yanında olduğunu.. demesi İslami bir duruştur. Takdir ve teşekkür ederiz. Hizbullah’ın Siyonist hedeflere roketli saldırısı, yetmez ama böyle kritik zamanda çok anlamlı; bir kardeşlik ve cesaret göstergesidir. Dileğimiz, Kuzeyden yeni bir cephe açmalarıdır. Türkiye Cumhurbaşkanının açıklamaları da Direnişe destek ve Siyonist’e mesaj açısından önemlidir. Var olsunlar.

Bu zor ve büyük sınav gününde tüm ümmetin Direnişin yanında olması, Müslüman başkentlerin, sokakların, Kutlu Direnişe, izzet abidelerine destek yürüyüşleriyle dolup taşması İslami ve insani bir görevdir, farzdır!

Terör rejimi ve ABD, AB.. tekmil emperyalist dünya Müslüman ülkelerdeki sokakların mesajını direkt alırlar. Siyonistlere geri adım attırırlar biline!

İsrail bin anlaşma yapsa da uymayacaktır bilene!

Ümmet uyansın, Müslüman halkları yöneten liderler, hükümetler, camialar… uyanmalı! Post modern zulmün, İslam’ın bağrında kurduğu bu karakol için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

“O, sadece mühlet vermektedir” wesselam.