• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Filistin Direniş Güçleri;  siyonist çetelerin açık hava hapishanesine çevirdiği Gazze’nin duvarlarını aştı. Dünya, özellikle de siyonist sermayenin kulları şokta. Meseleyi anlamaya belki de siyonist terörün zilletinde bir keramet arıyorlar ama heyhat… mesele açık:

İsrail, tarihi yenilginin korkusuyla sağa sola koşuyor; yakıyor, yıkıyor, katlediyor! İşbirlikçilerin yönettiği çaresiz bir Ümmet hayrette olsa da gururlu.. Ümmetin kıt kaynaklarını sömüren “Batılı Korsanlar”, siyonist karakolunun bekasının derdine düşmüş! Demokrasi, adalet, medeniyet diye dayattıkları helvadan putlarını hapır hupur yemekteler. “Balta’na sıra gelmeden İbrahim!!”

Ortadoğu’da yani Vahyin Kalbinde yani Nebilerin “Hakk’ı ve adaleti anlatırken” katledildiği; ama nice “zalim, tağût ve asî-azgın azınlıkların” helak olduğu yerde bir TERÖR Örgütü kuruldu.

Kurucusu zamanın sömürü ajanları İngilizlerdi.

Şer yuvası virüs, salgın ve hastalık saçıyor! Civarı, sülük gibi emiyordu. Yapışkan ve bulaşıcıydı... 

Devran değişince ABD hamilik yaptı. Hamilik yaptı mı yaptırıldı mı tartışılır ancak bir müddet sonra bu salgın yuvasına DEVLET denildi.

O dünyanın ilahı sermayeydi. O sermayeyi de tarih boyunca kontrol eden etkin zihniyet de siyonizm idi.

Sermayeyle, dünyanın “itibar, liyakat, onur, şeref özellikle de siyaset” alanlarına sızdı.

Allı pullu, kıvrımlı, alımlı renkler cümbüşüydü ama YILAN gibi. Cazibesine kapılıp dokunanı sokuyordu. Hakikaten de dokunduğu hiçbir şey artık eskisi gibi olamıyordu.

Algı yaparlar.. Cüceleri kahraman, kahramanları cüce yaparlar ancak yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Hileleri var ancak şeytanınki gibi zayıftır. Çağdaş Nemrut olurlar ancak hakikatin “sineğine” helak olurlar! Filistin Direniş Örgütlerine karşı zelil oldular, olacaklar…

İşte Aksa Tufanı da bu silsilenin sonuncusu. HAMAS’a selam, direnişe devam deriz. Veli ve Vekil ola İlahi!

Bu Tufan’da Lut, Semud, Ad kavimlerini helak eden ibret ve işaretler var.

Batı dünyası ve içimizdeki “Yerli İşbirlikçileri”, siyonist terörün girdiği bu zillette kerametler aramakta.

Aradıkları her keramette “eceli gelmiş siyonist mevta’nın kefeni var,  1948’den beri döktükleri kan var. Zulüm dünyasının duymadığı mazlum/masum ÂHLAR var. Her gün biraz daha ileri giden işgal..” vardır.

Ölümü istemiyorlar ancak “öldürmeyin demediler, öldürdüler! Yaktılar, yıktılar, harab ettiler!

Filistin’e davetsiz girdiler! Durmadılar, yerlilerin mülklerine dadandılar. Kadim tapuları gasp ettiler.

MOSSAD, uçan kuştan haberdardır, CIA ruhlara siner dediler. Bu yalandı. Kendileri inanmıyordu ancak bizlere inandırdılar.

Her şey gözler önünde cereyan ederken; zillet ve izzet ortadayken; lanetlinin gururunu kurtarmaya çalışan bir dünya var!

Birileri yani hamileri emperyalist kapitalist Batı; bu Kuduz’un yularını tutmazsa; bu Peygamber katili mel’unlar bölgeyi kana bulayacak; kendileri de bu kanda boğulacak!

Mesele açık; siyonist; bir suç, günah ve cinayet örgütü olarak Vahyin Kalbi’ne yerleştirildi. Dünyadaki tüm geçerli yasaları çiğnedi. Mazlum Filistin halkını yerinden yurdundan etti! Kaçamayacakları son çıkmaz sokağa kadar da sıkıştırdı, zulmetti. Son yaşama hakkını da elinden almaya çalıştı! Bütün bunlar olurken de dünya seyretti!

Nice değerleri ayak altına alınmış bir ÜMMET, kaybedecek bir şeyi kalmayan bir MİLLET türetti!

İşte böyle bir zaman ve zeminde Aksa Tufanı koptu! Nasıl mı? İşte:

“AND olsun nefes nefese koşanlara! Sonra çakarak kıvılcım saçanlara! Sabahleyin ansızın baskın yapanlara! Derken tozu dumana katanlara! Peşinden bir topluluğun (İsrail’in) ta ortasına dalanlara!... (Adiyat 1-5)

MOSSAD tabi ki görmeyecekti! İlahlaştırdıkları o radarlar, Demir Kubbe işlemeyecekti! Her şey; “Şehadet erlerine, roketlere, füzelere, çekiçle yapılmış motorlara…” yol verecekti! Ve verdi.

Bunda şaşılacak bir şey yok. Bir oyun da yok.

Yahudilerin yaşama hakkı kutsaldır ancak O zihniyetin itlafı zinhar vaciptir!  Dostları; bu Peygamber katili Zihniyetin “işgal, katliam ve terörüne..“ dur demek zorundalar!

Billahi bu dünya herkese yetecek zenginliklerle duludur siyonizm olmazsa… Weselam!