• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Dünyamızı ve özellikle bölgemizi pisliğe boğmadan şu herif bir sahneden çekilseydi hayırlısıyla.

Dünya geneli ve İslam coğrafyası hiçbir zaman böyle tek kişilik bir pislik tehlikesiyle karşı karşıya gelmemiştir zannedersem.

Evet, dönem dönem birçok gerginlikler yaşanmış, şeytanlaşan bir takım liderler yüzünden dünya geneli ve Müslümanlar bir takım acılar yaşamıştır.

Fakat bir tek kişi yüzünden dünya böylesine bir tehlike ile karşı karşıya gelmemiştir.

Her an bir şey bekliyoruz, yarınlarımızdan hiç mi hiç emin değiliz.

Aklım erdi ereli Kuzey Kore bahanesiyle olduğu kadar dünyamız hiç bu kadar nükleer çatışma noktasına gelmemiştir.

Kendi benzetmesiyle bu fosseptik bidonu herifi Pakistan`dan tutunuz, İslam âleminin her tarafıyla bir anda sıcak çatışmalara sebep olabilir.

Serseri mayın gibi özellikle bizim dünyamızda dolaşıp duruyor bu b… bidonu herif. Filistin`de mi patlayacak, Körfez`de mi patlayacak, Katar`da mı patlayacak, bilmem nerede patlayacak.

Aslında bu herif Türkiye ile sıcak çatışmanın düğmesine çoktan basmış fakat ertelenmiş bir savaş durumunu yaşıyoruz şu anda..

Son olarak namluları Türkiye`ye çevrilmiş, Türkiye sınırında 30 bin kişilik bir ordu kuracağını ilan etmiştir. Söylediğim gibi bu noktada sert bir savaş başlamamışsa, bunu başlatmayan Türkiye`dir, yoksa savaş için bütün sebepler tamamdır.

Savaşın kanunlarını, hangi noktada düğmelere basıldığını incelediğinizde bölgemizdeki bu gecikmiş savaşı çok net olarak görebilirsiniz. Şimdiye kadar Amerika`ya defalarca savaş açılmış olması gerekirdi. Biz savaş çığırtkanlığı yapmıyoruz ama durum bundan ibarettir. Bir gün geriye çekilip tarihi soğukkanlı bir şekilde okuduğumuzda bunu açık bir şekilde göreceğiz.

Kim bilir siz bu yazıyı okurken ertelenen sıcak çatışmalar fiilen başlamış bile olabilir. Karşılıklı top atışları bir ucundan başlamış durumdaydı.

Bizim büyüklerimizin böylesi şerefsizler için söylediği bir söz vardır; Şerrin başına!

Şimdilik bizim temennimiz de budur. Şerrin başına, belânı başka yerden bulasın! Pis gövdeni başka yerde patlatasın, özellikle kendi ülke sınırlarının içinde patlayasın, çatlayasın!

Aslında Amerika bizzat kendisi bu pisliği en az zararla gömüp imha etmeli, etkisiz hale getirmelidir. Eğer yarınlarda insanlığın yüzüne bakabilmek istiyorsa kendi ürettiği bu fosseptik herifi en kısa zamanda sahneden çekmelidir. Benim düşündüğüm gibi düşünenlerin olduğunu da okuyoruz.

Fakat söylediğim gibi acele etmeliler, dünyayı lağım kokusuna vermeden bu işi bitirmelidirler.

Yoksa dünyanın hiçbir noktası emin değildir, dört bir taraf diken üstünde durmaktadır. İsterseniz haritayı gözünüzün önüne alıp şöyle bir göz gezdirin.

Belki sadece terör devletinin terörist elebaşı Netanyahu sırıtarak avucunu ovuşturuyordur. Onun dışında tedirgin olmayan kimseyi göremezsiniz.

Dediğim gibi şu sarı pislik bidonu kendi kapsam alanı içinde kendi kendine patlayıp gitseydi.