• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Başta belediyelere ve özel sektör yetkililerine sesleniyoruz! Lütfen hiç olmazsa bu yıl iptal edin şu görkemli sofralarınızı!

Eğer birazcık utanma duygunuz varsa, vicdanlarınızın köşesinde ufacık da olsa bir şeyler kalmışsa Gazzeli bebeklerden utanın ve vazgeçin şu riyakâr iftar şovlarınızdan!

Belki bana katılmıyor olabilirsiniz; ama böyle bir zamanda o sofralara lanet yağdığına inanıyorum. Yoksa siz rahmet ve bereket yağmasını mı bekliyorsunuz?

Yok, eğer sadece yoksullara mütevazı iftarlar vereceğinizi söylüyorsanız lütfen ekranlara yansıtmayın, kameralardan uzak tutun, korkmayın boşa gitmez, Allah görür ve bilir, yetmez mi bu?

Söyleyin ne yapmak istiyorsunuz bu sofralarınızla, sevap kazanmak mı yoksa Siyonistlerin katliamını kutlamak mı istiyorsunuz? Benim aklıma ikincisi geliyor.

Şahsen ben hiç bir görkemli iftar davetine katılmayacağım! Diyeceksiniz ki “zaten seni kim davet ediyor?” Elhamdülillah böylesi listelerde adımın bulunmamasından dolayı da Allah’a şükürler olsun!

Müslümanlar! Lütfen buram buram riya kokan bu davetlere icabet etmeyin, samimiyetle tuttuğunuz oruçlarınızı yaralamayın!

Hayret ki hayret! Demek ki ramazanın geldiğini bu şekilde anlamak da varmış! Yemekten, içmekten başka bir şeyin konuşulmadığı, ekranlarda yiyeceklerden, donatılmış masalardan, vitrinlerden başka bir şeyin gösterilmediği bir ülke hiç mi Allah’tan korkmaz acaba?

Zira ben korkuyorum, yarın mahşerde Gazzeli Müslümanların bizi Allah Tealaya şikayet edecek olmalarından, Gazzeli mücahitlerin imdadına yetişmemekten, kadınların ve çocukların çığlıklarını işitmediğimizden dolayı yakalarımıza yapışmalarından korkuyorum.

Körfezin insanı ürperten iftar sofralarını daha hiç söz konusu etmiyoruz. Böylesi bir dünyaya Rabbimizin nasıl bir nazarla baktığını zannediyoruz?

Muhterem okuyucularım, öfkemi bana bağışlayın, Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun, Rabbim gereği gibi değerlendirmeyi nasip eylesin, bizi kendisinden şikayetçi eylemesin, bizden memnun ayrılsın!