• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Daha önce “kuduz” olarak nitelendirdiğimiz Siyonist terör çetesinin kuduz oluşunun yanı sıra bir de elinde nükleer silahlar olduğunu, hiç kimseden çekinmeden kudurmuşçasına bu silahları kullanabileceğini bir düşünün.

Öyle ya, çocukları, kadınları ve savunmasız insanları katletmekten adeta zevk alan, bunu hayatının gayesi yapan, bununla mutlu olan vicdansız bir kâfir atom bombası kullanmaktan çekinir mi dersiniz?

Bölge olarak nasıl bir felâketle karşı karşıya olduğumuzu düşünebiliyor musunuz?

Eşkıya dedik ama bizim bildiğimiz eşkıyanın elinde olsa olsa bir bıçak olur, bir tabanca olur, hadi bir de tüfek olsun. Ama bunlardan daha fazlası varsa o zaman ona eşkıya değil başka bir isim verilmesi gerekir.

Birden fazla insanı bir anda öldürecek silah veya patlayıcılara sahipse ve bu silahları hedef gözetmeksizin ve dehşet saçmak için kullanıyorsa böyle kişilere terörist eşkıya deriz.

Siyonist terör çetesinin elinde nükleer başlıklar yani atom bombaları var fakat bunlar kayıt altında değil, tescillenmiş değil.

Diyeceksiniz ki, başta Amerika, İngiltere, Fransa, Rusya, Çin, Hindistan ve Pakistan da nükleer silaha sahip, her birinin yüzlerce binlerce atom bombası var. Fakat bunların tamamı Birleşmiş Milletlerin yetkili kurumlarının kayıtları altında. Siyonist terör çetesinin nükleer silahları kayıt altında değil, varlığını dünya âlem bildiği halde kayıtlarda gözükmüyor.

Şimdi Müslümanlara ve dünya kamuoyuna düşen en acil görev bu silahlara el konulmasıdır. Cumhurbaşkanı bu konuda ilk adımı attı, önce kendisi bunun arkasını getirmeli fakat yalnız bırakılmamalı, sivil toplum kuruluşları bunun arkasında sıkıca durmalı, etkinliklerde afişlerle ve konuşmalarla dile getirmelidirler. Nedense ekran tartışmacıları bunu fazla dile getirmiyorlar, acaba kullanmayacağından eminler mi?

Zira bu sapkın ve azgın eşkıyadan her şey beklenebilir. Bugüne kadar Filistin’de bunu kullanmayışı insafından, vicdanından dolayı değil kendilerinin de zarar göreceğini bildikleri içindir.

Allah şerlerinden muhafaza eylesin, özellikle atom şerlerinden herkesi korusun.

Diğer Köşe Yazarları