• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Diyeceksiniz ki bu zalimler bu katiller daha önce de nice katliamlar yaptı; ama buna rağmen sonları gelmedi, şimdi mi gelecek?

Evet, bu çocuk katliamı, bu anne katliamı bu defa bu canavarların sonunu getirecek inşallah, en azından kanlı tırnakları kopacak.

 

Evet, belki bundan önce de daha fazla insanın kanını dökmüş olabilirler; başta Irak, Suriye ve Afganistan gibi İslam diyarlarında milyonlarca masumun canlarına kıymış, ülkelerini viraneye çevirmiş olabilirler.

Fakat geçmişteki bu katliamlardan hiç birisi böylesine canlı, böylesine dünyanın şahitlik edeceği derecede açık ve net olmamıştı. Kamufle etmişlerdi, dünyaya göstermemişlerdi, dünya geçmişteki bu katliamları hem eksik hem de gecikmeli olarak öğrenebilmişti.

 

Gazze’de sergilenen katliam benim aklımın erdiği günden bu yana bildiğim katliamlarla kıyaslanamayacak şekilde bütün bir insanlığın gözleri önünde açık ve net olmamıştı. Şu anda milyonlarca görüntü ve resim insanlığın gözlerinin önünde sergilenmiş duruyor.

Katil Siyonist terör devleti ve Amerika bu görüntüleri gizlemek için çırpınsa da iş işten geçmiş, olup bitenleri örtme şansını kaybetmiştir. Şimdi bu görüntüleri yanlış yorumlamak için çırpınışa girmiş durumdalar.

Sair zamanlarda bir tek kadın cinayetiyle ortalığı velveleye verenler, bir tek çocuğun öldürülmesinden dolayı dünyayı ayağa kaldıranlar, hatta bir tek kedi ve köpek için gündemlerin birinci sırasına el koyanlar… belki yakın bir zamanda utançlarından da olsa uyanacaklar.

 

Başta Amerika ve terör devletinin kendi halkları yavaş yavaş tepkilerini ortaya koymaya başlamış durumdalar. Asıl önemli olan Avrupa halklarından beklenen kıpırdama ve ayağa kalkmadır.

Şurası unutulmamalıdır ki Avrupa ülkelerinin yöneticilerinin yularları her ne kadar Siyonist rejimin elinde olsa da, Avrupa halklarının Siyonist terör devletine karşı ezelden beri ciddi bir öfkesinin olduğunu, bunun bir gün mutlaka açığa çıkacağını unutmayalım.

 

Amerika ve terör devletini yıkılıp gideceğini sadece Avrupa insanının beklenen bu öfkesine dayandırmıyorum ama yine de önemli bir payının olacağını belirtmeliyim.

Avrupa halklarının kendi yönetimlerini Siyonist çete aleyhine sıkıştırmaları, en azından tarafsız bir noktaya çekmeleri de bu yıkılışın çok önemli bir merhalesi olacaktır.

Yani Amerika ve Siyonist emperyalizmin yıkılışı veya bu mübarek coğrafyadan def olup gitmesi Gazzeli çocukların eliyle olacaktır. Anlatmaya çalıştığım bunu gerçekleştirecek olan dünyanın canlı bir şekilde izlediği Gazzeli minnacık şehitlerin görüntüleri,

Ve diğer bir kısmı da ölmeyip sağ kalan her biri yarının Hamaslısı olacak olan Gazzeli çocukların eliyle olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cuma hepimiz için mübarek olsun!