• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Hiç tereddüt etmeden belirtelim, 15 Temmuz bu ülkenin kazandığı en büyük zaferlerden birisidir. Gerçekten tarih boyunca kazandığı zaferler gözden geçirildiğinde nicelerinden büyük olduğu anlaşılacaktır.

Harici düşmana karşı cephede verilen savaşlardan çok farklı, kendi içinde çöreklenmiş büyük bir ihanet şebekesine karşı yediden yetmişe herkesin yer aldığı büyük bir mücadeleydi, elhamdülillah kazanıldı.

Bu büyük zaferin üzerinden henüz bir iki gün geçmemişti ki ben “eyvah, gitti elden, kaybettik!” dedim. Çünkü bu mukaddes zaferin adına “demokrasi zaferi” deyiverdiler ve katlettiler.

Hâlbuki bu hain darbeyi ve kalkışmayı püskürtmek için ayağa kalkan, uğrunda çekinmeden canını veren hiç kimse bu fedakârlığı ne idüğü belirsiz bu demokrasi kavramı uğruna vermemişti. Evinden dışarı fırlarken gusledenler, abdest alanlar, iki rekat namaz kılanlar demokrasi denen meret için yapmamıştı bunları. Tekbir sesleriyle tankların önüne atılanlar ve gözünü kırpmadan ölüme gidenler demokrasi için yapmamıştı bunları.

Hem demokraside şehit var mıydı, şehadet var mıydı, demokrasi dediğiniz bu tanrıçanızın cenneti var mıydı?

Daha da önemlisi, demokrasinin sahibi olduğunu iddia eden ve dünyaya bunun pazarlamasını yapan batılı ülkelerden hangisi bunu kabullendi, hangisi bu direnişi demokrasi direnişi olarak isimlendirdi?

Tam aksine, yapılan bu darbeyi demokrasi adına yapılmış bir darbe, bir diktatörü devirmek ve tam bir demokrasi getirmek için yapılmış bir hareket olarak görüyordu. Ve öyle görmeye de devam etmekteler. Söyleyin Allah aşkına, bu hain darbeyi desteklemeyen, faillerini barındırmayan kaç batılı ülke var.

Laf aramızda, adamlar kendileri açısından haklılar. Çünkü onlara göre demokrasi demek erkeğin erkekle nikâhlanabilmesi demektir, demokrasi demek istisnasız herkesin herkesle beraber olabilmesi demektir, cinsel sapkınlık adına hiçbir sınırın tanınmaması demektir, demokrasi demek bütün kutsalların küstahça çiğnenebilmesi, hakaret edilebilmesi demektir.

Size soruyoruz ey 15 Temmuz gecesi canlarını verenler, yaralananlar! Bunlar olsun diye mi siz şehit oldunuz, yaralandınız?

Yetkililere sesleniyoruz! Bu şanlı direnişin adını “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” koymakla ne Demokrasi Tanrıçasına yaranabileceksiniz, ne de bunun pazarlamasını yapan demokratlara yaranabileceksiniz.

Lütfen bu muhteşem zaferin şanına uygun bir isim bulun.