• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...

Öncelikle bir husus bilinmelidir; Şu anda Türkiye çalkalanıyor, sokaklar, otobüsler, otobüs durakları depremzedelere yapılan şerefsizliği konuşuyor. İsterseniz bir araya gelmiş insanlara şöyle bir kulak verin;

“Gördün mü depremzedelere yapılan şerefsizliği, Allah bunlara fırsat vermesin, eğer bunların eline fırsat geçmiş olsaydı milletin hali nice olurdu?” diyor insanımız.

Daha buraya almayı uygun  görmediğim en ağır sözlerle depremzede düşmanlarına, tabii ki muhalefete veryansın ediyor.

Muhalif cephe bunun farkına varmış olmalı ki korkuyla irkildi, panikledi, çabucak bir şeyler yapılması gerektiğini gördü.

Aceleyle kimlerin eline eteğine sarıldıklarını, kimlerin ayağına kapandıklarını, kimlerden medet beklediklerini, nasıl zırvaladıklarını ve hezeyanlarını ibretle izliyorsunuzdur?

Düştükleri bataklıktan çıkabilmek için akıllarına ilk gelen şey de HÜDA PAR’a saldırmak oldu. Bununla hem HÜDA PAR’ı hem AK Partiyi vurmaya çalışıyorlar.

Bakalım bunun hiç bir işe yaramadığını ne zaman anlayacaklar.

Merve Kavakçı’ya yaptıkları saldırı gibi HÜDA PAR milletvekillerine de zırlayabilirler. Ama bugün mecliste sayısız Merve Kavakçı olduğunu görerek akıllanmış olmalarını bekleriz. Kendilerinin bileceği bir iş.

Fakat çeşitli mahfillerde, türbinlerde “Hizbullah meclise giremez” diye slogan atanlara bir kaç sorumuz olacak;

Meclise PKK girebilir

Meclise Fetö girebilir

Meclise LGBT girebilir ama

Meclise HÜDA PAR giremez öyle mi?

Futbolun tribünlerinden bu sloganları atan guruplara da aynı soruyu soruyoruz; Gerek meclise gerek stadyumlara PKK girebilir, FETÖ girebilir, LGBT girebilir ama HÜDA PAR giremez öyle mi?

Unutmayın, bunun cevabını çok geçmeden aynı stadyumlardan alacaksınız. Gol attığında secdeye kapanan, maça çıkarken dua ederek çıkan futbolcuların yanı sıra gol atıldığında tekbirlere tribünleri inleten seyircilerin gelmesi çok uzak değildir.