• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Siyonist rejimin Gazze’de yapmış olduğu soykırım ve dökmüş olduğu bunca kan yeterli gelmemiş olacak ki, ilan ede ede dünya tarihinin en büyük soykırımlarından birisine hazırlanıyor. Soykırım ve insanlık trajedisi her geçen gün inanılmaz boyutlara varıyor. Siyonistler için hiçbir vahşet yeterli gelmiyor. İnsanlık düşmanı terör örgütü, karşısında net bir direnç görmeyince de sınır tanımadan Gazze’yi taş devrine döndürmeye ve canlılardan arındırılmış bir coğrafyaya çevirmek istiyor.

Gazze’nin her tarafından insanlar Refah’a sıkıştırıldı. Zamanında, burası güvenlikli bölge ilan edildi. Böylelikle insanlar süpürülüp dar bir alana sıkıştırıldı. Burasının yoğun bir şekilde vahşice bombalanması ve işgale uğraması demek, şimdiye kadarki can kaybı ile kıyaslanmayacak kadar insanın katledilmesi anlamındadır. Neredeyse her metre karesine insan sıkıştırılmış bir şehirde her bir bomba yüzlerce insanın bir anda öldürülmesi demektir. Yani asıl vahşet şimdi kapıdadır. Burada bütün Gazzelilerin yok edilmesinin planları yapılmaktadır. Bu vahşet ve soykırımın önlemi, bu gün, hemen geç olmadan alınmaz ise şimdiden söyleyebiliriz ki; Filistin’de katledilen insanlarımız, on binler ile değil artık yüz binlerle ifade edilecektir. Özellikle Siyonistlerin tüm İslam coğrafyasını ateşe atma çabalarının yoğunlaştığı ve Ortadoğu’nun adım adım savaşa sürüklendiği bir ortamda, Refah’taki katliamı müttefiklerinin de yardım ve destekleriyle yapmaya çalışacaklardır. Hem Siyonistler hem de müttefikleri Amerika ve İngiltere bu stratejiyi çokça uygulamışlardır. Gereken tedbirler alınmaz ise sadece birkaç gün içinde yüz binlerce Filistinli kardeşimizin ölüm haberini alabiliriz.

Hemen bu noktada aklımıza gelen örneklerden birisi; İkinci Dünya Savaşı’nın bitimine yakın, sivil insanların sığındığı kentlerin yüzlerce müttefik uçağı tarafından aralıksız günlerce bombalanması sonucu, tamamı sivil olan en az 150 bin insanın katledilmesi ve insanlık tarihinin en büyük vahşetlerinden birisine imza atılmasıdır. Şehir, yerle bir edildi ve neredeyse yaşayan insan kalmadı. İşte Siyonistler, bu günlerde farklı bahanelerle, ilan ede ede, adeta buna benzer bir katliama hazırlanmaktadır. Siyonistlerin kendi hedeflerine varmak için şu anda bütün İslam coğrafyasını ateşe atmaya çalıştığı görülmeli ve buna göre tedbir alınmalıdır.

Siyonistlerin küstah ve akıl almaz siyasetlerine mukabil; insanlık ve siyaset aklının hâkim olduğu bir zeminde Siyonizm karşıtı bir pakt oluşturulmalıdır. Eğer Refah’ta bahsedilen katliam müttefiklerin desteği ile işlenecek olursa, artık müttefiklerinin de aktif olduğu bir savaşta kimse Siyonistlerin pervasızlığına ve küstahlığına set çekemez. Tarihi bir dönüm noktasındayız. Ya Müslümanlar ortak bir tavır ile Siyonistlere karşı tarihi bir çıkış yaparlar ya da tüm halklar, kurbanlık koyunlar gibi kendi kaderlerini beklerler.

Refah kentinden toplu ölüm haberleri gelmeden, İslam ümmetinin her bireyi, tüm kuruluşlar, halklar ve devletler ayağa kalkmalıdır. Yine insanlık toprağa gömülmeden, insanlık ailesinin ortak vicdanı harekete geçmelidir. Bugün ve hemen! Yarın çok geç olabilir.

Selam ve dua ile