• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
SON DAKİKA

Gazze'de insanlık krizi bütün acımasızlığı ile devam ediyor. Barbar siyonistler, her gün yeni bir katliam gerçekleştiriyor. Müslüman idareciler ise ölüm uykusuna yattıkları için hiçbiri ses vermiyor. Batı küfür cephesi ise 'tek bir Müslüman Gazze'de kalmayıncaya kadar' sınırsız desteğini Yahudi terörüne vereceğini gizli açık bütün platformlarda dile getiriyor.

Yahudi siyonistler, büyük bir vahşetle Gazze'de soykırım gerçekleştirirken; sıra sıra dizilmiş çocuk bedenleri bütün dünyada canlı bir şekilde izlenirken, kalınacak bir ev ve içinde tedavi olunacak tek bir hastane bırakılmamışken bile bütün bu görüntüler sıradanlaştırıldı. Artık bu sıradanlaştırılan katliam haberlerinin dahi gündemden düşürülmesi operasyonları yapılıyor.

Müslüman halkların gayretleri, henüz çok yetersiz olduğu için; ölü taklidi yapan Müslüman idarecileri harekete geçirecek kadar etkili olmuyor. Müslüman olmayan halkların gayretleri de kendi idarecilerini vicdanlı bir şekilde hareket etmeye sevk edemiyor. Bütün bir insanlık aslında ciddi bir kriz sürecinden geçiyor. Dünyanın bütün ülke idarecilerinde ise tam anlamıyla bir vicdan çürümüşlüğü yaşanmaktadır.

Siyonizmin kurduğu şer ağı batının aklını, vicdanını, özgürlük anlayışını ve insan haklarına yaklaşımını ayaklar altına almış bulunmaktadır. Daha ötesi ise batılı ve doğulu ülke idarecilerinin neredeyse çoğu, siyonizme esir olmuş durumdadır. Kimisi korkaklığından, kimisi şantajından, kimisi de halkına olan ihanetinden tam bir teslimiyetle siyonizmin kulu, kölesi haline gelmiştir. Bundan emin olan siyonist terör şebekesi ise hiçbir kural tanımadan, Müslüman Gazzelileri her gün katliamdan geçirerek alçakça soykırım yapmaya devam etmektedir.

Artık Gazze'de çocuklar, bebekler ve bütün insanlar günlerce aç ve susuz kaldıktan sonra; aç bir şekilde şehit olmaktadırlar. Binlerce insan, fırınların önünde bir ekmek almak için saatlerce beklemek zorunda kalıyor. İçme suyunu bulmak ise mümkün değildir. Bebekler susuzluktan ve yeteri kadar beslenemediklerinden vefat ediyorlar. Ekmek kuyruklarında bekleyen aç ve perişan Müslümanları ise Yahudi teröristler füzelerle bombalamaktadırlar.

Sınır kapılarında bekleyen binlerce yardım kamyonun ise Müslüman idarecilerin korkaklığı ve siyonist teröristlerin acımasızlığı yüzünden Gazze'ye ulaşmasına izin verilmiyor. Gazze'de çocuklar açlıktan ölürken, duvarın öte tarafında binlerce kamyonluk gıda Yahudi siyonistlerin insafsızlığı yüzünden çürümeye devam ediyor. Siyonist barbar Yahudilerin öldürdüğü binlerce Müslüman çocuktan sonra şimdi de binlerce Müslüman çocuğun açlıktan, susuzluktan ve ilaçsızlıktan ölmesi için yardımların Gazze'ye ulaşmasına engel oluyor.

Son günlerde, Almanya on bin tank mermisini Gazzeli Müslüman çocukların öldürülmesi için siyonist terör rejimine  göndermek için seferber olmuşken; Müslüman ülkeler, Birleşmiş Milletler kararına rağmen bir kamyon gıdayı Gazzeli çocuklara ulaştıramıyorlar. Yine ABD ve diğer batılı ülkeler, siyonist işgal çetesine her türlü yardımı acilen gönderirken; ilaçsızlıktan ölen Müslüman çocuklara bir paket ilaç ulaştırmaktan aciz bir görüntü karşımıza çıkıyor.

Ey vicdan sahibi insanlar! Gazze'ye acil yardım ulaşmalıdır. Ülke idarecilerini harekete geçirerek, daha fazla çocuğun açlıktan ölmesine seyirci kalmayalım. Ey vicdan sahibi halklar! Daha fazla insan ölmesin, insanlık vicdanının tamamen ölmediğini ispatlamak için siyonist teröre dur demeliyiz. Ey dünya ülkelerinin idarecileri! Yarın harekete geçseniz bile çok geçtir. Onun için hemen bugün siyonist terörünün son bulması ve acilen Gazze'ye su ve ekmeğin ulaşması için caydırıcı adımlar atmalısınız.