• DOLAR 32.38
  • EURO 34.68
  • ALTIN 2392.971
  • ...

Siyonist vahşet Gazze'yi yok etmeye devam ediyor. Bütün küfür cephesi bir olmuş, Yahudi vahşete sınırsız destek sağlamış ve Gazze'de her gün katliam üstüne katliam gerçekleştirmesi için adeta teşvik ediyor. Bebek ve çocuk ölümleri sadece sayılardan ibaret bir istatistik haline dönüştürüldü. Bombalamalar, kadınların kan ağlayışları ve çaresiz feryatları artık haber değeri bile taşımıyor. Hastane bombardımanı ve topyekûn bir halkın yok edilmesi bile kimseyi harekete geçirmiyor.

Bombardıman, açlık, susuzluk, ilaçsızlık ve şehadet... Gazzeli bir anne; "artık bebeklerimiz aç karnına şehit oluyor" diye feryat ediyor. Yollar, hastane ve okul bahçeleri toplu mezarlık yerleri haline geldi. Katliam ve şehadet haberleri sıradanlaştığı gibi toprağa gömülmek bile Gazzeli bebek ve çocuklar için çok lüks bir ihtiyaç oldu. Hastane bahçelerinde ve caddelerde sıra sıra gömülmeyi bekleyen cesetleri, köpekler parçalayıp yemeye başladı.

Ey vicdanı kurumuş Müslüman liderler! Gazze'de açlık, susuzluk ve ilaçsızlıktan ölen bebekler sizi hiç ilgilendirmiyor mu? Çocuklarınız ve torunlarınız yok mu? Bir baba veya bir dede olarak açlıktan ve ilaçsızlıktan ölen bir bebeğin çığlığı sizin için bir anlam ifade etmiyor mu? Hadi siz İslam'dan, inancınızdan vazgeçtiniz, siz insanlıktan da mı çıktınız? Sizi bu barbarlık karşısında harekete geçirecek hiçbir şeyiniz kalmadı mı?

Ey özgürlük ve insan haklarını ağızlarından düşürmeyen kâfir ve putperest idareciler! İnsan hakları dediğiniz şey nedir? Bebekler açlıktan ölürken, çocuk cesetleri sıra sıra dizilirken, Gazzeliler toptan soykırımdan geçirilirken 'insan hakları' dediğiniz şey ne iş yapar! Yahudi barbarlar, Gazze'de insanlık suçunu alenen işlerken; bırakın dur demeyi, ısrarla barbarlığına devam etmesi için sınırsız destek sağlayacağınızı taahhüt etmeniz 'hangi özgürlük türüne' girer.

Ey kalpleri, vicdanları ve insanlıkları iğdiş edilmiş liderler! 49 gündür gece gündüz Yahudi barbarlar tarafından yağdırılan bombaların sesi sizin kulağınıza gelmedi mi? 2 atom bombasından daha fazla tahribata yol açan 40 bin ton bomba kullanılırken, Gazze adım adım haritadan silinirken, hastaneler, okullar içindeki yüzlerce insanla beraber yok edilirken, bu görüntüler sizin için bir şey ifade etmiyor mu?

Ne yazık ki, bütün dünya liderleri Yahudi vahşeti karşısında ölüm sessizliğine girmişken; siyonist vahşet katliam üstüne katliam yapmaya devam etmektedir. Bebeklerin, çocukların ve annelerin toplu bir şekilde öldürülmeleri de bu liderlerin ölüm sessizliğini bozmadığı için siyonist barbarlık her gün biraz daha vahşetini katmerleştirmektedir. Artık canlı insanlarla beraber cesetler de bu vahşetten nasibini almaktadırlar.

Yahudi barbarlık öyle bir seviyeye ulaştı ki, bebek ve çocuklar dâhil olmak üzere yüzlerce cesedi hastane ve caddelerden toplayıp kaçırmakta ve 'deri bankasına' malzeme toplamak için derileri yüzülmek üzere bilinmeyen yerlere götürülmektedir. Şimdi de özellikle alıkonulan çocuklardan hiç haber alınamaması ve ısrarla çocukların toplanmaya devam edilmesi; bu çocukların parçalanarak organlarının alındığı haberleri gelmeye başladı.

Bu derece vahşileşmiş bir kavme dur diyecek bir Selahaddin de henüz İslam dünyasında yok.