• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Gazze’deki soykırım dünyadaki hassasiyet sahibi insanların psikolojisini ciddi düzeyde olumsuz etkileyecek düzeyde devam ediyor.

Bu melunların insanlıktan uzak ve barbarca saldırıları küresel bir intifadayı tetikleyecek düzeye yükseldi.

Bu arada gayretsizlerin adeta ‘bir an önce bu iş bitirilseydi de rahat etseydik’ nev’inden yaklaşımları da dikkatlerden kaçmıyor.

Gazze’de soykırım ve katliam bütün alçaklığıyla devam ederken bu sefer saldırganların hedefinde bütün Filistin var.

Buradan oraya, oradan buraya geçin diye dayatmada bulunan işgalcilerin amacı bütün Filistin’i boşaltmaktır.

Gazze’ye saldırı ve işgalinde on binlerce masum insanı katleden Siyonistler, bölgenin kuzey ve orta kesimlerindeki nüfusun büyük bölümünü Mısır sınırındaki Refah kentine yığılmaya zorladı, şimdi de orayı vuruyor.

Vahşiler saldırıları boyunca kuzeydekiler için "güvenli bölge" diye ilan ettikleri “güney bölgesi”ni şimdi aynı şekilde karadan işgal etmek ve nüfusu buradan zorla çıkarmak istiyor. Refah'ta 1 milyon 400 bin civarında sivilin sıkıştığı tahmin ediliyor.

Siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 12 bin 300'ü çocuk, 8 bin 400'ü kadın olmak üzere 28 bin 473 Filistinli katledildi/şehit edildi; 68 bin 146 Filistinli de yaralandı. Enkaz altında halen binlerce şehit olduğu biliniyor.

Siyonistler tam bir etnik temizlik ameliyesi içerisindeler. Hedef gözetmeksizin her yeri vurup vahşetin en büyüğünü işliyorlar. İnsanların bütün Filistin’i terk etmelerini sağlayarak işgal altında olmayan bir karış toprağı bırakmak istemiyorlar.

Bundan emin olun, Filistin’de işgal sürecini bitirdikten sonra sıra bölge ülkelerine gelecektir. Bir bahaneyle Suriye, Lübnan, Mısır ve daha sonraları Türkiye bu işgalcilerin hedefindedir.

ABD’de bile sinagogların altını tünellerle ören bu lanetli kavmin Mısır’ı, Suriye’yi, Lübnan’ı, Irak’ı rahat bırakacağı düşünülemez. Hep hedeflerinde başkasına tahakküm etmek vardır ve sürekli bunun için hazırlık içerisindedir.

Bu Siyonist zihniyet ABD’de bile kendi gibi düşünmeyen kendi ırkından ve dininden insanlara karşı bile yer altında hazırlıklar yapmış, dümenler çevirmiş.

Bunlara güvenen veya göz yuman ülkelerin kesinlikle akıbetleri iyi olmayacaktır; çünkü bunlar hain, bunlar sinsi! Bari kendiniz için bugün Filistin’e sahip çıkın, yoksa sıra size gelecek! Maalesef hakikat bu!