Mehmet Zülfi Tan

DEM Parti Neyin Düşmanı Neyin Dostu

29.02.2024 01:00:00 / Mehmet Zülfi Tan

DEM Partinin amacı: Toplumsal cinsiyet eşitlikçi bir siyasi partidir.

Cinsellikte sınır yok! Kürt halkı toplumsal cinsiyet eşitliğini savunmaz. Bunu kendisine dayatanları da savunmaz. Ama bunu bildikleri için halkın anlayamayacağı süslü kelimelerin arkasına saklanarak bunu söylerler. Böylece halkı aldatırlar.  Kendi halkını aldatanlar ne kadar bu halka sahip çıkar onu da halkın vicdanına bırakıyorum.

DEM Parti: Erkek egemenliğini reddeder, her alanda ve düzeyde toplumsal cinsiyet eşitliği için mücadele eder.

Babanın egemenliğini red ediyormuş. Baba eşine, kızına bir şey diyemezmiş. Çocuğunu büyüten, evine babalık yapan insan evi hakkında karar veremezmiş. Abi kardeşine karışamazmış. Herkes ailede özgürmüş. İsteyen istediğini yapabilirmiş. Baba sadece evin köleliğini yapan çağdaş bir köle gibi olmalı diyor. Bu parti bu halka ne verecek!

DEM: Partimiz, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim farklılıkların eşitliğine dayalı bir toplumsal yaşamı savunur.

Evet, kız kızla evlenebilir, erkek erkekle evlenebilir, bir kız iki erkekle, iki erkek bir kızla, kadın istediği erkekle, erkek istediği kadınla evlenebilir. Kim hangi cinse yönelirse serbest. Parti olarak da onları savunacaklarmış. Hayvani yaşamı kendilerine hedef edinmişler. Ne aile, ne millet ne de babayı, anayı kabul etmiyorlar. Şimdi de gelip bunun için halktan oy istiyorlar. Ama oy isterken de bunların hiç birini söylemezler tabi.

DEM: Partimiz, gençliği ayrımcı, cinsiyetçi ve eşitsizliği derinleştiren eğitim sistemine terk eden sistemi red eder.

Eğitimde kız okulları, erkek okulları olmamalı. Kızlar ile erkekler sürekli beraber olmalı. Kıza kız, erkeğe erkek denilmemeli. Her türlü ayırıcılık red edilmiyormuş. Bunu da insan hakları olarak bize sunuyorlar. Cinsiyetsiz bir toplum olabilir mi? Ben yaparım diyor!

DEM Diyarbakır büyükşehir adayı: Aile devletten sonra gelen en gerici kurumdur.

Milletler ailelerden oluşur. Aileler bireylerden oluşur. Bu parti önce bireylerin ailedeki görevine karşı geliyor. Babayı ve anneyi red ediyor. Sonra kız ve erkek bireylerin kendini ifade etmesine cinsiyetçilik deyip karşı çıkıyor. Sonra da bunları bir arada tutan aile kurumuna savaş açıyor. Ey halkım sen bunları iyi tanı, zikirlerini ve fikirlerini anla. Senin her şeyine düşmanlık yapıyorlar. Bunu da senden saklıyorlar.

Yine aynı şahıs başka açıklamasında;  cinsel sapkınlığın özgürce yaşanması gerektiği ve bunun için de mücadele edilmesi gerektiğini savunuyor.

Cinsel sapkınlık bu milletin arasında yayılsın diye mücadele vereceklermiş!

Başka neye karşı mücadele ediyorlar:

Devlet olmamalı. Devlete karşı mücadele.

Aileye karşı, aile olmamalı,

Babaya karşı, baba olmamalı,

Anneye karşı anne müdahale etmemeli,

Nikaha karşı, nikahsız da olunmalı,

Erkek erkekle evlenmeli, kadın kadınla evlenmeli…

Buraya diğer sapkın görüşleri yazamıyorum…….

Ey halkım, bunlar gelip sizden oy istediğinde bunları da sorun. Bunu nasıl yapacakları hakkında bilgi isteyin. Sizi birkaç bilindik süslü cümleyle kandırmalarına müsaade etmeyin.

Aileye, babaya, anneye, kız kardeşe, erkek kardeşe niçin düşmanlık ettiklerini sorun.

Bunun yerine neyi koyacaklarını öğrenin.

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar