Mehmet Zülfi Tan

Haydi Müslüman Ekonomik Savaşa!

26.10.2023 04:00:21 / Mehmet Zülfi Tan

7 Ekim’den bu yana siyonist israil Gazze’ye saldırıyor. Tarihin en pis ve ahlaksız savaşını yürütüyor. Karadan girmeye korktuğu Gazze’yi havadan bombalıyor. El Kassam ile savaşmaya cesaret edemiyor ama kadınlarla, çocuklarla ve yaşlılarla savaşıyor. Ne kadar alçak ve barbar olduğunu bütün dünyaya gösteriyor. Bu katliamdan dolayı dünyanın bütün halkları siyonistlerden nefret ediyor. Gittiği her yerde artık bu katliam ile anılacaklar. Bu kara lekeyi alınlarından temizleyemezler.

 Şimdiye kadar, halkları Yahudi soykırımı ile ajite eden barbarlar, artık bunu da kimseye yutturamazlar. Çünkü kendisinin yaptığı katliam ve barbarlık insanlık tarihine geçti. Bütün halklar canlı canlı seyrediyor. Şimdiye kadarki katliamlar sadece fotoğraf ve sayılardan ibaret iken artık bugünkü katliamlar canlı canlı izleniyor. Halklar bunun acısını ta yüreğinde hissediyor. Dolayısıyla bu barbarlık bütün hafızalara kazındı. Bu suç bütün vicdanlarda mahkum oldu. Bu lanet bir daha siyonizmin yakasına yapıştı. Artık bundan kurtulamazlar.

Bizlerin normal vatandaşlar olarak yapmamız gereken bir eylem var. Hem de birinci eylem. Bu da ekonomik boykottur. Elimizde en etkili silahlar ekonomik boykotlardır. Onun can damarı olan ekonomiyi keselim. Hayber’de peygamberin uyguladığı metodu uygulayalım. Evimize, işyerimize ve bütün alanlarımıza Filistinli kardeşimizin kanının bulaştığı ürünleri sokmayalım. İnanın bu en büyük savaştır. Yarın öbür gün belki bu savaş sonlanacak ama ekonomik savaşımız sonlanmaz. Biz var olduğumuz sürece zalimlere bu dersi verebiliriz. Bu zalimler; birincisi ölümden ikincisi de paradan korkarlar. Onlara bu korkularını yaşatalım.

Şimdiden bu katliama destek veren ürünlerde yüzde elli indirime gittiler. Yakında bedava da verecekler. Alıştırmak için. Ama biz tavizsiz durursak inanın pılını pırtısını toplayıp gidecekler.

Ayrıca bu ürünleri satan bakkala, markete de tepki gösterelim. Bu ürünleri satanlardan alışverişi kesmekle tehdit edelim ve satmaya devam ederlerse artık alışveriş yapmayalım. Bu katliama ne biz ne de çevremizin ortak olmasına müsaade etmeyelim.

Evet, bu savaş bizim savaşımız ve ekonomi ile ilk kurşunları sıkmaya başlayalım. Her evden bir kurşun sıkalım bu lanetli topluluğa. Boykot ile ekonomik desteği keselim. Ona destek verenlere de desteği keselim. Böylece biz de bu savaşta tarafımızı seçelim. Zalime ve zulme karşı süresiz eylemimizi ortaya koyalım.

Haydi Müslüman ekonomik savaşa! Gazze’ye yardım etmeye, zalime dur demeye!

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar