Mehmet Özcan

Firavun’u zelil eden Allah, işgalci siyonisti de yok etmeye Kâdir’dir

19.12.2023 01:00:05 / Mehmet Özcan

Siyonist işgalcinin Gazze’ye yönelik saldırılarının üzerinden iki ay geçti. Yirmi bin masum insan şehid oldu. Elli bin insan yaralı. Gazze’de deyim yerindeyse taş üstünde taş kalmadı.

Peki siyonist işgalci rejim kiminle savaşıyor dersiniz? Çok ilginçtir ama bebekler ve çocuklarla. 72 günde 10 bin 500 bebeği katleden işgalci rejim, herhalde HAMAS’la savaşıyor değil! Böyle bir iddiada da bulunamaz. Çünkü daha asker gibi çatışarak öldürdükleri veya ele geçirebildikleri Kassam mensubu yok. Ya da yüzlerce tünelden birini dahi keşfedebilmiş değiller.

Evet, gerçekten güç yetirebilseler, HAMAS ve tüm direniş gruplarını bir kaşık suda boğar bir günde yok etmek isterler ancak ne böyle bir cesaretleri var ve ne de böyle bir motivasyona sahipler.

Bugün Filistin’de yapılan soykırıma bakınca geçmişte Nazi soykırımına uğrayanların siyonistler olmadığı kanaati oturuyor insanda. Hatta siyonistlerin, farklı hesaplar uğruna Yahudi ırkdaşlarını katledenlerle birlikte hareket etmekten çekinmediklerine dair tarihi vesikaları hiç düşünmeden doğruluyor insan.

Siyonistlerin Gazze’de bu kadar çok sayıda bebeği katletmeleri aklıma Firavunun, kendi saltanatını yıkacak olan (Hazreti)Musa bebeği öldürmek adına tüm bebekleri boğazladığı, Kur’an azimüşşan’ın haber verdiği gerçekleri hatırlattı. Firavun ne yaptıysa Musa bebeği öldüremediği gibi sonraki yıllarda Hz. Musa’nın davasına yenilerek helak olup gitmişti.

Geçmişte Firavunun israiloğullarına yaptığı soykırımı bugün Filistinli bebeklere yapan siyonist Yahudiler, eğer Firavunun Musa’yı öldürebileceğini zannettiği gibi bir algıyla HAMAS’ı yok edebileceklerini zannediyorlarsa çok büyük bir yanılgı içerisindeler. Çünkü Filistin halkının tek meşru temsilcileri oldukları gibi tüm dünya ülkelerinin yüz çevirmesine rağmen onlar sırtlarını Allah’a (Celle Celaluhu) dayayarak O’nun rızası doğrultusunda hareket ettikleri için insanlığın da umudu oldular.

Siyonistler ibret almak istiyorlarsa binyıllar önce denizde boğulan Firavunun cesedini mucizevi bir şekilde bugün ortaya çıkarttırıp sergilettiren Allah (Celle Celaluhu), siyonist işgalci çapulcuların Filistin topraklarına kurduğu rejimlerini de Şeyh Ahmed Yasin’in müjdelediği 2027 yılı gelmeden de yıkabilir.

Altı gün savaşlarında siyonist rejime yenilen Arap rejimleri, gözlerinde o kadar büyütmüşler ki, her ağızlarını açtıklarında HAMAS’ın 7 Ekim’de neden saldırdığı nakaratını tekrarlayıp duruyorlar.

‘Yardım TIR’larını Refah’tan geçiremeyecek kadar aciz’ oldukları kanıtlanan Müslüman ülkeler şunu bilsin ki; değil 6 günde yenilen, 72 gündür ABD ve AB’nin bizzat dahil olduğu terörist işgalcinin vahşi saldırılarına karşı verdikleri izzetli direnişle tüm insanlığın takdirini kazanarak adilane bir savaş ortaya koyan Kassam ve tüm direniş grupları tüm siyonist, emperyalistleri dize getirmiştir.   

 

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar