Mehmed Göktaş

Âlimler, akademisyenler! Lütfen meydanlara inin!

09.02.2024 01:00:20 / Mehmed Göktaş

Size sesleniyoruz ey âlimler, ey İslami duruşa sahip akademisyenler!

Lütfen meydanlara inin!

İş işten geçmeden, Gazze yok olup gitmeden, yüz binlerce Müslüman can vermeden önce lütfen meydanlara inin, sesinizi yükseltin!

Eğer bugün de meydanlara inip sesinizi yükseltmeyecekseniz söyleyin Allah aşkına ne zamana yapacaksınız?

Yıllar önce “Ulema meydanlara inmeli veya meydanlar ulemasını çıkarmalıdır” diye yazmıştım.

İslam dünyasının ve özellikle Türkiye insanının bugün buna şiddetle ihtiyacı vardır.

İnsanımız âlimlerini, akademisyenlerini artık bugün önlerinde görmek istiyor.

Gariban insanların yaptıkları eylem ve protestolar kudurmuş Siyonistlerin kılını bile kıpırdatmıyor.

Size sesleniyoruz ey ilahiyat fakültelerindeki hocalar, üniversitelerdeki duyarlı akademisyenler, profesörler, doçentler ve bütün öğretim görevlileri!

Sizi bekliyoruz, Gazze için meydanlara inmenizi, sesinizi yükseltmenizi istiyoruz. Söz veriyoruz, Allah’ın izniyle sizin arkanıza döküleceğiz!

Kendi mesleklerine, meslektaşlarına en ufak bir zarar dokunduğunda cüppelerini giyip meydanlara dökülen İslami düşünceye mesafeli akademisyenler kadar olamaz mısınız?

En ufak bir konuda ortalığı velveleye veren, ülkeyi ayağa kaldırmaya yeltenen öğretim görevlilerini şöyle bir göz önüne getirin!

Allah aşkına, on beş bin çocuğun cesedi, binlerce annenin ve babanın hunharca katledilmesi, milyonlarca insanın evlerinin başlarına yıkılması ve yurtlarından çıkarılması, açlıkla susuzlukla ve hastalıklarla baş başa bırakılması sizi niçin ayağa kaldırmıyor?

Ey gazeteciler, size de sesleniyoruz! Dünyanın hangi savaşında bu kadar gazeteci katledildi? Niçin ayağa kalkmıyorsunuz, lütfen sizler de akademisyenlerle birlikte meydanlardaki yerinizi alın, hem bu katliamı sizden daha iyi dillendirecek birileri var mıdır?

Lütfen, sizi bekliyoruz! Bu mazlum ümmeti öksüz ve kimsesiz bırakmayın! İstanbul’da, Ankara’da, Konya’da, Kayseri’de, Bursa’da, Erzurum’da, Karadeniz’de Türkiye’nin önemli merkezlerinde meydanlara inmenizi, platformlardan insanımızın duygularına tercüman olmanızı hasretle bekliyoruz!

Söylediğimiz gibi bizi tam tekmil arkanızda ve yanınızda bulacaksınız!

Bu duygu ve temennilerle cumanın hayırlara vesile olmasını diliyorum!

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar