• DOLAR 32.213
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2505.94
  • ...
Gazze Sağlık Bakanlığı açıkladı: Şehitlerimiz arttı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KATLİAM SÜRÜYOR!

Siyonist rejimin, halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda katledilen Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 107 artarak 27 bin 238’e ulaştı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, siyonist rejimin Gazze Şeridi'nde 120 gündür devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

İşgalci çetelerin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 107 Filistinliyi daha katlettiği, 165 Filistinliyi de yaraladığı belirtildi.

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana işgalci rejim saldırılarında katledilen Filistinlilerin sayısının 27 bin 238'e, yaralı sayısının da 66 bin 452'ye yükseldiği kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra da hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ancak işgalci çetelerin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını vurguladı.

REFAH'A SALDIRI!

İşgalci çetelerin Gazze Şeridi'nin Refah kentindeki Al Jenenah semtine düzenlediği saldırıda şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Saldırıda hedef alınan bina ve çevresindeki yapılar hasar gördü.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir