• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Hamas: Son nefese kadar ümmeti savunmaya hazırız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 



HABER MERKEZİ - Hamas Hareketi`nin dün Gazze`nin Rafah şehrinde düzenlediği gösteriye katılan Hamas liderlerinden Mansur Bureyk, Kudüs`ün şu anda Yahudileştirme çabalarının en tehlikeli sürecini yaşadığını belirtti.
Gösteride konuşan Hamas lideri Bureyk, "Ümmeti savunmak için mızrağın ucu olmaya ve ilk mevzide nöbet tutmaya devam edeceğiz. Siz ey Müslümanlar, Kudüs`ü kurtarmak için adam ve silah tedarik edip ordular göndermeniz gerekir" dedi.

El-Halil şehrinde keskin nişancı tarafından yapılan eylemi tebrik eden Bureyk, işgalci İsrail askerlerini korkutmak için Batı Yaka`nın her tarafında keskin nişancıların eylem yapmalarını istedi.

Etrafında oynanan oyunlara rağmen Gazze`nin kolay bir lokma olmayacağına dikkat çeken Bureyk, "El-Kassam Tugayları diğer direniş güçleriyle sağladığı koordine ile kendini bayağı geliştirdi. Düşmanın saldırılarına karşı koymaya ve düşmanı püskürtmeye kadir bir noktaya ulaştı. Halkımızı ve toprağımızı korumaya hazırdır. Halkımıza karşı cinayet işlemek isteyenlere karşı pusuda bekliyor" ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir