• DOLAR 32.25
  • EURO 35.202
  • ALTIN 2454.749
  • ...
Sisi’ciler kudurdu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
3 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe sonrasında Mısır’da binlerce insanı şehid edip, binlerce insanı da yaralayan Cuntacı general abdülfettah sisi yanlıları iyice kudurdu. Cunta yandaşları şimdi de Kur’an-ı Kerim ayetlerini tahrif ederek, alternatif “Sisi Suresi” ürettiler. ‘Sadakallahul azim’ diye bitirilen cümlelerde Sisi övülürken, İhvan-ı Müslimin’e hakaretler ve lanetler yağdırılıyor.
 
3 Temmuz’daki darbe sonrasında başta Kahire’deki Fetih Mescidi olmak üzere camilere de saldırılar düzenleyip camileri yakan cuntacılar Kur’an ayetlerini tahrif edip yeni sure ürettiler. Cuntacı abdülfettah sisi yanlılarınca facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayına konulan ‘Sisi Suresi’nde Sisi övülerek, cuntanın zulmüne uğrayan İhvan-ı Müslimin hareketi ve üyelerine de lanet okunuyor. Sonu “Sadakallahul azim” şeklinde bitirilen cümlelerde, Sisi yere göğe sığdırılamıyor.

AŞAĞILIK AYETLER:
SEN BİLİR MİSİN SİSİ NEDİR?
“Sisi” ifadesi ile başlayan küfür ayetlerinde “İhvan’a yazıklar olsun. Onlar şeytanın kardeşleridir ve pisliktir… Mursi’yi hapisten iki kişi ile getirdiler, Pislik” deniliyor. Küfür suresinde “Sisi… Sen bilir misin Sisi nedir? Sen Sisi’nin ne olduğunu bilmezsin. Onların umutlarını patlattı. Sisi Firavun Ahmos ve 14. Ramsis’in torunlarındandır” deniliyor. Geçmişte bütün Firavunlar da benzer rezilliklere imza atmıştı...

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir